SharpBrowsile elu lõpuni tänulik!Juba ühe postituse ma tegin SharpBrowsi/ProBrowsi ning RichBrowsi (kes puhus tuule minu olematutesse tiibadesse) võrdluseks. Need meie põhilised kulmutehnikud kes koolitavad suurel lainel ja on kõige tuntumad.
Kuna tuule ma tiibadesse sain, aga lendaa ei õppinud, siis tõttas õnneks mulle appi täiesti ise ja vabatahtlikult ProBrowsi kuldne käsi Siiri! Ma ikka pidevalt mõtlen nende peale ja olen nii südamest tänulik, et nad püüdsin mu enne maha potsatamist kinni, sest kui nemad poleks appi tõtanud ja tiibu kasutama õpetanud, siis oleks ma oma 1700€ koolituse vastu maad visanud ja edasi jalutanud. Mitte, et ma poleks RichBrowsist vundamenti saanud, ikka sain. Lihtsalt midagi püsivat (püsimeik, poolpüsimeik jne) ei saa kolme päevaga selgeks. ProBrowsi poolt on mul siiani materjal mida kasutada ja tugi ning tugigrupp.
Nagu eelnevas postituses mainisin, siis on Siiri nagu kulmutehnikute ema- soe, siiras, armas ja abivalmis. Ei tea kedagi kellele ta selja oleks pööranud ja tema õpilased panevad aina järjest võistluseid kinni. Seega SOOVITAN SOOJALT kasutada tema poolt välja töötatud koolitusi, sest seal saab ka turunduslikku nõu nii jõu kui nõuga.
Kui hea, et ma käega ei löönud! Ma jumaldan ju kulme ja neid ise luua, kinkida inimestele rõõmu ja enesekindlust! OMG! Minu juurest on lahkunud õnnepisarates inimesed, kellel pole omal kulmu peaaegu, et olnudki.
Seega tänan ma avalikult, siiralt ja armastusega Siiri Tabrit ning tema firmat ProBrows!
Registreeri end koolitusele SIIT!


Minu enne ja pärast tööd! Siit on näha, et ma polnud enne halb, aga nüüd olen väga palju parem!
Enne:
Pärast: 
Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.