Eks ma pahteldan oma telfoni ekraanilt prao kinni

Nagu mina ikka, materjaalsed asjad omavad tähtsust, kui juba päris häda käes, sest loevad inimesed. Kuva lähtepilt
Olgu, see telefoniga värk oli ka, sest me mehega ei saanud üksteist kuidagi kätte, sest minu armas telefon lõpetas kõnede vastu võtmise. Ma kindlasti ei kirjuta seda, et kõik kes teavad, et mul Samsung on nüüd seda sellise pilguga vaataks, et jura, si** telefon vms. MKM, kuna mul ju asjad ei oma väga tähtsust, siis polnud mul telefonil kunagi kaitseklaasi ega midagi, ümbris oli, aga no ausalt, mul beebi ikka aeg ajalt vedas seda ühest toast teise kaasa ja koputas kruve (teen naelal ja kruvil vahet, aga just kruve ma mõtlengi) seina. Seega teenis see armas telefon mind läbi morsi ja wc poti vee, läbi pakase külma ja läbi lumehangede, läbi tati ja külmkapi oma 3 aastat ja ma ei kurda. Ekraanilt ei leidnud kriimugi. VÕIMAS, eks?
Aga noh.. kätte mees mind enam ei saanud ja kuna ma just kaubanduskeskuses olime, siis otsisin ma mööda kaupluseid nagu loll oma perekonda taga. Lõpuks leidsin nad üles ja sealt suundusime koos kohe ka Telia osakonda. Vaatasin siva visuaalselt meeldivaima välja ja kuigi pakuti seda võimast "näksitud õuna" mudelit, siis jäin ma oma vanale mudelile truuks. Samsung sai siis välja valitud ja ühtlasi olevat uusim mudel. Olgugi, see mind ei kõigutanud, peaasi, et see telefoni mälu jama, nagu mul viimasega oli, ära jääks, sest pidev lugemine, et mälu on täis ajas ka juba väljaheiteid keema.
Mis mudeli ma võtsin? A8, väga ilus, hea kvaliteet ja hind oli ka hämmastav. Aga ekraani kohta saan juba nädal hiljem öelda, et lapse suusatamisele vastu ei pidanud. Teate, Sandra võtab aeg-ajalt mõne lameda asja, paneb vastu parketti ja siis toetub pihkudega peale, no ja siis suusatab põlvili, aga käsi ju liigutama ei pea. ;) No igal juhul.. ma pole kindel, kas ma sain oma ekraanile mõra või sügava kriimustuse, aga isegi mind, kellele asjad korda ei lähe, muutis see veidi morniks. Ometi olin ma selle endameelest hästi ära pannud, aga etskae mu väike pesamuna on ka pikemaks kasvand ja kui jalg veel mõne kõrgemale ulatuva eseme peale panna, siis saab kõik kätte kui vaja. Nii mu kõndiv ingel, roomas hoopis mu uue nutiseadmega mööda põrandad.
Hambapastat ma juba testisin, ma ei tea millest see ekraan on, aga kriimud ja hõõrdumised ka ära ei kadunud, sügavast vaost ma seda ei lootnudki.
Ega ma ju blond ole eksole, see, et ma viimistuspahtli ostan, et 2cm laiust pragu täita ei tähenda, et ma ei tea, et pastaga pragu ei paranda. :P Ok, meil wcˇs selline tore vahe uksepaku ja plaatide vahel, et mõtlesin täita pahtliga, aga mehele pakkus see nalja. Esiteks pahtliga saab 2mm ebatasasusi ühtlustada, aga mitte seda segu kombel kasutada. Tegelikult kõlab nüüd juba endale ka loogiliselt, aga saada blond poodi, et ta piima tooks, ikka tuleb mingi muu möginaga koju, eks?
Kuva lähtepilt
Kuid ma küsin.. ma ngn ei vii seda ekraaniabisse, et nad saaks mulle sinna mingi uue klaasi (vb isegi mitte originaali) peale vehkida ja minu 150€ tuult tõmmata. Mul neid väljaminekuid niigi olnud, seega jääb ära.. varsti teen end veel CARGLASSis lolliks ja lasen täkkeid täita. :P Mida ma veel teha saan?

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.