Miks beebiga kodus olnud naine õhtuti nii tüütu on?

Mees uuris, et mis häda mul selle kaelas rippumisega on. Varem nagu ei olnud vaja, et ta koguaeg kõrval oleks ja kuulaks ning kuulaks ja veel kord kuulaks. Nüüd muud pole kui Kallis, mis sa teed, kuhu sa lähed, kas tuled istud minu juurde? Ma istun siis ise sinu juurde. Ma ei lähe veel magama, ootan sinu ära. Ma vaatan hiljem selle filmi ära, lähme koos..
Miks ma olen õhtuti nii tüütu? Vb selle pärast, et oma kodukandis pole mul sõprusringkonda ja selleks, et kedagi näha ja ns lobiseda on vaja ikka kusagile sõita. Muidu tüütaks ma ema, aga ka ema käib tööl no ja mina ju istun terve päeva väikse tummaga koos kodus. Ainult kilked beebilt ja lapsemeelne jutSeotud kujutist enda suust. No ja siis jalutad vaikuses, kuulad ehk muusikat või kokkad, koristad tube. Mees samal ajal tööl olles jagab tööülesandeid ühele ja teisele ning ikka saab tuttavatega juttu ajada. No ja kui ta siis lõpuks koju tuleb ja rääkimisest väsinud on, siis ootab teda kodus naine, kes lausa rääkimisvajadusest nõretab. Tundub ju tore, st et mees on vait ja naine räägib, aga tegelikult tahavad ka mehe kõrvad puhata. Mina tahaks, aga täiskasvanud inimese seltskonda kellega oma päeva hetki jagada või homset arutada. Nii me oleme siis erinevate soovidega ja kuna naistel kipub seda mõistmist rohkem olema, siis hoiad tagasi ja lased mehel vaikuses omi asju ajada. Niigi kolmene ka ju lasteaiast kodus ja tuuritab oma tuure veel. Aga mingi hetk jookseb ikka pea liiva täis ja tahaks ikka lobiseda. Siis ikka ajad end autosse ja käid mõne sõbranna pool, aga no kuna nii kaugel elame üksteisest, siis suurt aimu meil üksteise eludest pole. Pealegi elavad 30km raadiuses vaid lastetud sõbrannad ja titejuttu nad kuulavad, aga ei mõista veel. Sp jään ma ikka meest koju ootama ja kui tal veel kübeke energiat tundub olevat, siis pladisen ma selle temast välja. Üldiselt on mu mees mõistev ja üritab ikka mu titejuttu kuulata, aga olgem ausad, see on sama huvitav kui ta räägib kuidas poisid tööl segu tegid. Kusjuures nii kurb, aga kui sa mehega koos elad, siis kaovad üldse igasugused jututeemad ära ja ainuke, mida omavahel rääkida on see, et kes lapse lasteaeda viib, ära toob, süüa ostab, autot tangib jne jne jne. Aga selleks, et ikka elus põnevust oleks, siis tuleb aeg-ajalt nägu pähe värvida ja väiksem kaasa võtta ning mõneks päevaks või nädalaks külapeale minna. Külastad sugulasi või peitud suvilasse ja siis koju naastes on juba igatsus üksteise vastu nii suur ja nii palju rääkida ning jutustada.
Alati pole vaja selleks teisest ilma jääda, et aru saada kes on. Vahel on vaja üksteisest puhata, et mõista kui kallis inimene sul kõrval on.
Kusjuures me küll pole üksteisest mõnda aega puhanud, aga nt eile kui ma emal ja isal külas olin, ning mees autoga maja ette sõitis, siis tundsin kuidas liblikad oma tiibadega mu kõhu sisemust paitasid. Seega meie suhe siiski toimib. Meeste armastust tuleb tihtilugu pigem nende tegudest otsida. Nt see, et ta nõud õhtul ise ära peseb või sulle teki peale paneb kui oled uinunud enne teda ongi tema jaoks piisav armastuse väljendamine. Mehed ei kipu armastusavaldustega nõretama nagu tihtilugu naised seda teevad. Meil käib armastuseavaldamine vahel lausena, aga enamasti ikka sooja toiduga laual, õlgade mudimisega pärast pingelist päeva või niisama kallistamisega. Neil väljendusviise on palju, kuid ikka kui olen lapsega terve päeva üksi olnud, siis vahel õhtul nurud nagu nälgas kass omale armastusavaldust või kiitust.
Mul kusjuures on veits kiuslik mees ja enne kui ta mulle pakub mida soovin on vaja natuke nokkida ja kisata ka. Nt, mis armastus.. toidust ja katusest piisab ju. Lastelt saab armastust küll. No olgu, ma armastan su suuri silmi, ma arvan. Siis teed norgus näo ja lõpuks saad ikka oma nunnutamise kätte.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.