Saadan viisakalt ühe lugeja sinna samusesse

Mul on üks väga keeruline jälgija kes aina kirjutab mulle, et ma postituse teeks, või uurib, et mida ma teen. Ma olen siiani andnud parima, et vastu tulla, sest ma ise ju tahtsin blogima hakata, st ma ju teadsin, et elan avalikult seda elu mida üles riputan. Aga ma ei riputa kõike üles, sest ma ta´gan omale ka väikse privaatsuse. Paraku see kõigile ei meeldi. Nt lugesin ühest kommentaariumist, et muidu võin jagada ka alasti ihu (ma ei tea millal küll), aga seda ei julge kirjutada, et crocsidega maakohas poes käisin.
Olgu, ses suhtes ma käisin crocsidega poes ja ma vahel käin ka mehe töö dessikaga vahel hoopis tema t-särgiga, korra ka trikoos, siis kummikutega, paljajalu olen ka käinud, no ja kammimata peaga ja laiali meigiga kohe hommikul vara, oodates, et pood lahti tehtaks ja ma piima saaks. Aga ma ei viitsi seda jagada, sest ma olen mina. Ma ei pea moe blogi ega ole eriline glamuurita. Ma jumaldan kummikuid maal ja suurt lohvakat jopet kui vihma sajab, sest siis saan ma oma üüratud rinnad millegi alla matta.
Tegelikult on ju tore, et sind lugeda tahetakse ja väike tähelepanu ei ole ka vastukarva, aga mul on 2 last ja pesukorv koos pesemata pesuga, ma hõõrun mopiga põrandaid ja pesen nõusid nagu iga keskmine Eestlane ikka ning ma ei kavatse sellisel hetkel tinti paberile pritsida, et iga jumala päev mingi jälg maha jääks. Sorry. Ma kirjutan kui aja leian, isegi mitte alati siis, kui mulle hea idee pähe kargab. Lihtsalt vb olen ma sellel hetkel tiss kellegi hambus või pühin sellel hetkel kas enda või kummagi lapse taguotsa ega viitsiks kirjutada, et mul on fantastiline päev ja jumal teab mida, kui tegelikult tahaks oma õlalt välja tulnud piimaläraka maha pühkida või veel parem, sooja vee alla minna ja kogu see piimakrempel maha pesta.
Õnneks mul neid ülijälgijaid pole nii palju ja jumal teab kuidas tuntud blogijad nendega tegelevad, mina veel ei oska, aga blogist tähtsam on mulle see, et lastel oleks kõht täis ja tuju hea.
Täna juba niigi kaks postitust.. seega järgmise kuu limiit on ka täidetud. ;)
Pildiotsingu i am mother tulemus

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.