Oma raha ostudelt tagasi saamine

Avastasin hiljuti sellise koha nagu BonusWay. Noh, ikka kui raha pakutakse, siis klikid ja uurid. No ma ka klikkisin ja vaatasin, et tasu ei küsi ja närvidele ei käi. Samuti naguinii teen enamus oma ostud läbi veebi ja ülimõnna oleks oma raha tagasi saada. Olgu või osa sellest.
Ma ei reklaami seda lehte, sest nad pole seda palunud vms, aga nagu ma nüüd aru olen saanud, siis on neil veebipoodidega ka nt Ali ja eBay, kaup24, hansapost jne firmadega koostöö. Pm bonusway reklaamib siis raha tagasi teenimisega neid firmasi, kes meie ostu pealt neile siis maksavad, nemad jagavad seda meiega, et me ikka läbi nende neid veebipoode külastaks. Pm ringi süsteem sina mulle, mina talle ja tema sulle. Muidugi pole need hiigelsummad ja sa saad paar kopikat tagasi, aga no naguinii on selle hinna sees ka see raha mida nad maksavad neile kes neid reklaamivad, seega ka BonusWayle. Ainuke vahe ongi see, et see firma kõlistab kopika ka meile.
Minul on ära tasunud just seetõttu, et lapsele riideid ja igasugu köögitarbeid olen tellinud neilt veebilehtedelt.. isegi voodimadratsi. Rõõm on sealt raha saada kuhu sa ise seda paned. :) Sp jagan ka teiega. No ja selle pärast ka, et sellel oli vist ka mingi kopikas kui jagad, aga sellest ma veel aru pole hästi saanud. Kuid igal juhul tasub liituda. Sinu sõber peab teenima 1 eurot boonust aasta jooksul alates Bonuswayga liitumisest St, et aasta lõpus saaks ma teie pealt raha. Pm ma siiski teie pealt vast eriti ei teeni, aga ostude pealt ikka.
Ainuke tüütu asi ongi see, et pead esmalt sinna logima ja siis edasi minema. Aga raha teeb raha. https://www.bonusway.ee/?r=6150350

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.