Ma ei ütle mitte midagi kui mul midagi öelda ei ole!

Hiljti paluti minult lugu Savisaare kohta. Fine, kas ma olen poliitika nägu? Jah, ma ikka hoian ennast kursis, aga pole minu teema. Nii sai ka vastatud ja siis sain sama pakkumise koos rahalise tasuga. Sorry, aga kui mul pole midagi öelda, siis ma ei ütle ka.
Ma olen varem ka kirjutanud, et ma ei teeni oma blogiga raha, vb koguneb mõni kopikas, aga raha eest ma hetkel ei kirjuta, sest see mürgitaks minu puhtuse. Mingid reklaamid mu lehel jooksevad, aga see oli vist iga kliki pealt mingi 0,01 senti ja bloggeri mingi oma teema. No ja kokku peaks tulema 50€, et mulle summa laekuks. Vb on ka kunagi laekunud, ma pole sedasi jälginud, aga KUI paljud sinna vilkuva ja häiriva akna peale klikivad??? Mina nt mitte kunagi, seega ma ei oota sealt midagi erilist. Aga isegi kui pakutakse raha, siis just seepärast, et ma olen mina ja tahan jääda endaks ei saa ma nõustuda rahaga, kui ma pean mingi tühja kohapealt mingi keerise üles kiskuma. Mul on haaravad pealkirjad ja ma oskan inimesi mõjutada. Ok jah.. vb, aga see on minu hobi, ma ei kiida ega laida lihtsalt raha eest vastavalt soovile. Vb kunagi keegi tahab mingit arvustust, aga sellel teemal mis mind ka kõigutab.. nt laste osas või midagi perega seotud. Ehk midagi loomadest või metallist, mis omab mootorit ja hobujõudu? Ma ei ütle, et ma ei hakka raha vastu võtma, ma ütlen, et seni ma pole oma blogiga teeninud ja Savisaarest kirjutamine oleks paras solgi tootmine. Ühe jalaga mees, ja pideva kiirabiauto kasutamise järgi võib arvata, et see 1 jalg on juba otsapidi hauas. Las ta olla ja tegeleb seadustega, mis talle nüüd negatiivse pilgu on heitnud.
Lihtsalt ma kirjutan siis kui mul midagi on keelel, aga kui pole, siis tühjast pastakast ma tinti välja imema ei hakka. Mulle meeldib oma arvamust avaldada, aga mitte seda peale suruda.. no kui siis just vahel harva.
Pildiotsingu nobody tulemus

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.