Südamega oma kaalu kallal

2012
Olen korduvalt ja korduvalt üritanud kaalu langetada, aga siis ikka käega löönud ja omasoodu jalutanud. Ikka kostus kusagilt, et pole kiiret ja ehk tuleb ka teine laps. Kaal kaob suvel ise jne. No nüüd on mu see teine imeline laps ka, aga kaal on esimesest jäänud ikka sinna kuhu ta jäi. Teine laps ei toonud midagi juurde, paraku ei viinud ka ära. Seega.. minu tee, algas tegelikult omaalgatuslikust kihlveost.
Nimelt olin ma juba nii vihane oma sangade ja kintsude ja suurte tisside peale, et lihtsalt suvilas mehe kõrval voodis lebotades ma lihtsalt pahvatasin välja, et veame kihla. Kuna ma olen selline kellele väga materjaalsus korda ei lähe, aga ka vaimses armastuslikus mõttes nagu on kõik olemas, siis oli mul vaid 1 asi millest ma ikka siiski natuke hoolisin.
Kuna minu dekreet on juba kuu-aega läbi ja rahad juba 2 kuud läbi, siis oli mu pangaarvel veel veidi sääste. Oma raha on kõige olulisem ja kuna ma kunagi abi ei küsi ja olen nõus ka pöialt imema, et mitte näidata oma rahakoti sisu, siis avaldasin ma mehele oma konto seisu ja lubasin anda kopsaka summa sellest talle kui ma nädalaga kolme kilo alla ei võta.
Nii mu teekond algas. Mitte, et mul oleks olnud mingi kava, kuid siiski ma teadsin mida ma teen. Imetava emana ei saa ka ekstreemi teha ja nälga ennast jätta. Seega tegin ma mälu järgi kunagist kava järgi. Tunde järgi sõin aeglaselt kuni sain aru, et nälg on kadunud. Täis ma ennast kordagi ei õginud ja järgmise toidukorrani oli alati mingi 3h millest 1 tund oli juba kerge näljatunne. Ja kõik see mõjus, sest kaalule astudes lubatud päeval vaatas sealt vastu -2,8 kilo. Jess!
Arvasin alguses küll, et eks ta ühe nädala mott ole, aga tegelikult kasvas minu sees julgus ja kaalulangetusjanu. Seega lasen teist nädalat sama auruga, söön tervislikult ja piisavalt, et oma liikumist arvestades kaalu kaotada. No ja see kaob. Kui saan järgmise nr oma kaalule ette, siis arvan, et seda ma motivatsiooniks vajangi. Liikumine minu kaalu ei liigutanud ja reuma tõttu ei anna hetkel ka jooksma minna või kodus kükke vms teha. Kõhulihaseid ma siiski teen, pole küll teine nii suur, aga suurem kui vanasti ja pekki jagub naha all. Seega ei taha lotendavat nahka ja peab ikka ise veidi keha aitama. See ei koorma ka põlvi vms. Selg peab üle elama.
Minul on ju see loll keha mis kogub rasva pepule ja kintsudesse.. no ja rindadesse. Muidu ok, aga liiga palju on fa**. Ma loodan, et ma ei vea ennast sellel korral alt, sest ma luban endale ka pattu teha, aga kaloreid jälgivalt, et siiski tase jääks madalamaks kui kulutan. Mees ostis mulle ka pulsikella, seega saan ma ka ilusti ülevaate oma päevast ja nädalast. Seega ma pingutan. Ega ma edasi ei looda nii palju kaotada nädalas, aga kui on püsiv langus, siis lähen või tibusammul, aga saan oma vana kaalu esimese nr kätte küll. Siis on keha juba kergem ja saab ehk trenni ka lubada endale.
Seni soovin sooje suveilmasi ja kaunist jaani!

2013 kuu enne sünnitust

2013
2017


2013 enne esimest rasedust

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.