Beebimajandus, gaasivalud ja esimene vaktsiin

Kuna beebiga on alguses kiire ja palju pusimist, siis pole ma pikalt leidnud aega kirjutada. Muidugi pole ka mingit tuhinat olnud ja kui tulnud on, siis pole võimalik olnud. Aga nii nagu Markusega on ka Sandral gaasivalud või koolikud, kes neil vahet teeb? Igasugu rohud proovitud ja vitamiinid vahetatud, aga ikka seis on sama. Toiduga ma alles mängin, sest tulemusi on näha alles 2n möödudes, siis kui organismist aine väljas. Pildiotsingu new baby tulemus
Alguses oli Sandra nagu unekott. Ausalt, isegi ei teadnud, et sul laps on, sest ta põõnas nagu laiskloom, sõi, kakas ja magas edasi. Kui hetkel valu ei kiusaks, siis teeks ta seda siiani ma usun. Muidugi on saanud Sandrast emmesõltlane, magab minu sules ja uinub ainult seal. Seega olen ma lapse all pidevalt kinni. Muidu ei kurdagi, mulle ta lähedus ja kaisutamine meeldib, aga no vahel on häda nr 2, 1 laseb ta veel ära teha, aga see 2. Mh! Igaljuhul oleme me vetsus koos punnitanud, tema minu jalgadel ja mina häbist punane, sest kohe ei istu, see vetsu jagamine. Aga tehtud me häda saime, kuid oleks meeleldi üksi hakkama saanud. Pesemas käin, siis laps on kott-tooliga avatud ukse ees kaardina taga.
Kaaluga tegelen ma ka hetkel. Käin jalutamas ja ajan samme taga, toit on siiski vaid see, mida gaasitekitajate menüü lubab. Seega näksin ma puhast liha ja unistan värskest salatist. Vahepeal tegin piimasuppi, sest ekslikult arvasin, et piim ei tekita gaase, aga kus sa sellega. Loodan siiralt kaalu nüüd kaotada ja ehk suveks olen ilusama numbri ette saanud. Seotud kujutis
Muidu olen ma seitsmendas taevas! Armastan oma beebit ja last ja meest ja tuhkruplikat. Kõpitsen aiamaal ja suvi on ka tulemas. Kahjuks on mul ikkagi vanema lapse jaoks jube vähe aega ja ma igatsen temaga mängimist aeg-ajalt. Õnneks issi mängib minu mängu aja tasa. Issi ise on meil ka tubli ja võtab uut elukorraldust ja kõike väga hästi. Toetus on mul igal juhul olemas ja ma tõesti hetkel naudin aega.
No ja nüüd mu preili juba kutsub, seega pool juttu jääb trükkimata.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.