Ütlevad, et olen julge? Vb lihtsalt loll.

Kas asi on minu raseduses või teengi ma kiireid otsuseid koguaeg, aga viimasel ajal meeldib mulle pea ahju pista enne kui keegi mult seda paluda on jõudnud. Seega vast ikka loll.

Üldiselt olen ma ju see väikeblogija, ei aja suuri horde taga, aga püüan ikka pointi viia nendeni kellele ma mõelnud selle olen. Nüüd nõustusin ma olema suuremalt avalik, aga kas see toob head või beebiootel naisele ainult halba? Mul on ju koguaeg see komme olnud oma nina toppida sinna kuhu pole vaja, aga samas on ka, sest keegi teine ei julge, kuid sekkuma nagu peaks. Nt looma ära müümine, sest laps tahab teist looma, mitte enam seda. Hmm.. no juba see lause sunnib oma nina sinna haisusisse toppima ju. Või kui keegi mainib, et ta naine on peale sünnitust juba kuid tagumises toas, kardinad ees, sööb vähe ainult vett joob ja last käest ei anna, nutab ja närvitseb seal toas. Hmmm.. no muidugi, ma loen ju läbi ja vajutan iksist kinni või eiran üldse. Halleluuja.. ma ikka üritan selle naisega ise ühendust saada, sest tundub, et ta vajab õlga millele raskel hetkel toetuda ja paraku saab ta vaid negatiivset tagasisidet kõigilt. Seega on ta seal samuses augus kust mina välja ennast rebisin. Muide sellest jäävad ka armid ja mitte sellised pindmised, nagu venitusarmid rasedusest. Ikka sellised sügavad ja aeg-ajalt veritsevad armid. 
Sellest samast armist rääkides, siis panin ma nüüd pea pakule, sest sügaval südames ma loodan, et need kes seda lugu vajavad, et nad pole üksi, keegi kusagil tunnistas, otsis abi, SAI abi on veel. Ja isegi kui nüüd need arutud lõuad mu kõri kallale kargavad, kel oma elu pole, aga on vähemasti aju asemel klaviatuur või puutetundlik ekraan, siis suudan ma oma paksu naha üle pea rebida ja jääda kindlaks seisukohale, et mu lugu siiski aitab rohkem kui teeb siis seda, mida iganes need lõuad seda arvavad. 
St seda, et mind saab Pere ja Kodu ajakirja veebist lugeda. Ja ma loodan, et seal on inimesed kes armastavad kodutunnet omada, mitte seda lõhkuda nii endal kui teistel. ;) 
Aga hoidke mulle pöidlaid, sest ega minu pudenemiseni ka kaua jäänud ei ole ja jumal või kes iganes, hoidku mind palun selle gräpi eest, mille ma juba korra läbi tegin!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.