_Raseda hobuse unenägu_

See on minu teine lollakas unenägu selle raseduse jooksul. Ausalt, kui üks rasedus teisest ikka totaalselt erineda saab, siis no minul küll joppas sellega. Kõik paistetused, valud ja pingviinikõnnakud olen ma saanud ja nüüd need totrad unenäod. 

Eile ma silitasin diivanil oma kõhtu ja mängisin kõhus oleva beebiga. Seletasin, et peagi tuleb ta välja ja me näeme teda, kallistame ja musitame ning hellitame sama palju nagu vennat tal. Markus ka liitus ja paitas kõhtu ja susis natuke beebit. Issi ikka ka aeg-ajalt tonksas teda ja no mina, ma olen naguinii selle kõhu küljes kinni, et mu ainuke põnev tegevus ongi oma kõhuga mängimine. Kuna toad olid jahedad ja mees hommikul tööle peab minema, siis jäin ma veel peale teiste voodisse pugemist üles, käisin nautisin pesemist, panin ka pesu pessu. Siis sättisin ennast diivanisse ja vaatasin kõike igavat, mida vaadata oli. 
Lõpuks kui voodisse sain, siis tonksas beebi mind pidevalt vastu ja mängis sellel korral minuga. Seega ma vähkresin kuni lõpuks uinusin. No ja siis see unenägu alguse sai:

Olime kusagil sugulastel külas, istusime suure laua taga ja ajasime mõnusalt juttu. Ma olin sama rase nagu olengi ja istusin veidike tössakalt seal toolil. Ikka ja jälle keegi uuris beebi soo, nime, liigutamise, sünni kohta ja nii ma seal seletasin. Iga läheneja peletasin eemale ega lubanud oma kõhtu silitama tulla. Äkitselt tundsin ma pistet kõhus ja tekkis päevade laadne valu alakõhtu. Fine, ikka juhtub. Istusin edasi kuni tuli meeletu joogi jänu, jõin tühjaks ühe kannutäie vett ja läksin kööki seda uuesti täitma, sest kurk oli ikka paganama kuiv. Jõin otse kraanist vett ja tundsin, et pea käib ringi. Koperdasin külaliste tuppa ja heitsin pikali (siis toimus unenägude müstika ja tuba oli ühtäkki meie endi magamistuba ja me olime kodus, peost ega sugulastest polnud halli haisugi). Sättisin ühte pidi ja teist pidi ennast ja siis tuli mees, istus mu kõrvale ja silitas mu pead. Palusin tal kiirabi kutsuda, sest olin üleni higine ja ei suutnud kuidagi olla. Ta veel küsis, et kas olen kindel, äkki ikka viib mu ise kiiresti haiglasse, et ma kusagile kolkasse ei saaks toimetatud. Aga mul oli selline nõrkus peal, et keeldusin ja nõudsin kiirabi. Mees hakkas püsti tõusma, aga siis ma tundsin pressi ja käskisin püksid kiirelt ära tõmmata. Õnneks ta ei küsinud midagi uuesti nagu tal muidu kombeks on, et kas ma olen ikka kindel või äkki toob rätikud enne. Siis ta juba tegutses nagu arst. Tõmbas püksid ära, kattis alakeha ühe rätikuga ja pani teised mulle puusade alla ja ilma pressimist mäletamata oli järsku beebikisa kuulda. Ja siis ma nägin mehe nägu mis mu jalge vahelt vastu naeratas. Ta teatas beebit enda vastu surudes, et meie tütreke on terve ja keeras ta oma T-särgi sisse mille seljast ära võttis ning pani beebi minu rinnale. Järsku oli Markus ka seal ja uuris, et kust tita tuli ja kas ta võib teda katsuda, minul voolasid rõõmupisarad ja kõik kallistasid mind ja titat.


Siis olid järsku kiirabitöötajad seal ja kõik peol viibinud sugulased ja tuttavad ja töökaaslased ning kõik tulid räbala minu poole, ning siis ma ärkasin üles. Mäletan, et hakkasin üles ärgates naerma ja kirjutasin selleks, et teiega kõike jagada märksõnad üles, muidu ununeks ära. 
Nüüd olen ma juba varahommikust saati üleval, laps lasteaeda viidud ja vaatan õudusega aknast välja. Nüüd ma tean vanaema, mida sa tunned kui seda pilti aknast näed, ausalt! Kui sul on niigi raske kõndida, siis see kiilasjää??? Ausalt või? Eile ma uisutasin oma suure kõhuga ja ebardi kõndimisstiiliga lapsele lasteaeda järgi, sest kaal siin kodus ainult tõuseb! Ehk lähme täna maale ja saab metsa müttama minna, seal nii libe ei ole ja saab energia ja kalorid ära eksitatud. 

Aga palju õnne, unenägu oli parem kui see, mis esimene oli, ma sünnitasin beebi juppidena! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.