No pole millestki kirjutada!


Mida ma kirjutan? Ma olen rase ja ei tee väga midagi. Vaatan ja surfan beebitoodete lehtedel ja otsin meelepärasemaid asju. Kurdan oma rahalise piiratuse üle mille tõi kaasa töölt koju jäämine kergema töö puudumise tõttu. Seega saan ma kopikaid. Raha tekitab stressi, sest seda on liiga vähe ja kuigi raha ei ole kõige olulisem, siis on ta ikkagi oluline. 
Täna olen ma nt üksi kodus, sest selle rasedusega mul hormoonid on paras põrgu ja ma lihtsalt ei tohi seltskondades olla. Lihtsalt ebaturvaline ja lõppeb suure tüliga. Seega kui on oht, et kusagile hakkab rahvas kogunema, siis mina pakin oma 7 asja ja liigun ruttu koju peitu. 
Täna on nii mõnus ilm olnud, et ma võitlen juba tükk aega, et kas minna poodi või mitte minna, sest piima on vaja, aga raske on minna kui midagi muud TÕESTI lubada ei saa ja ma pole sellega harjunud! Tigedaks ajab see meie riik. Teine asi on see, et ma otsin raha teenimise võimalust. Mingit rasedale sobiliku ja ajutise. Paraku on see nagu liivatera ookeanis. 


Kohe varsti teen ma tassi teed, ootan õuduka õhtut, igatsen oma perekonda. Mõtlen mida teiega jagada, sest paljud tunnevad muret kui pikalt pole kirjutanud. Tegelikult pole mul häda midagi, paha tuju vaid enamuse ajast ja torisemine ning virisemine ja see viimane narriv rahasumma aitab vaid kaasa sellele. 
Pealegi ma ei suuda oma mõtteid kuidagi koondada. Nii hajevil ja laiali pole ma ammu olnud, rahutu ja segaduses. Nii palju on vaja, aga tegelikult on ju kõik olemas. Aga mul on hetkel meeletu mandaka isu, no ja autol oleks uut akut vaja, sest vanal on mahlad väljas. Aga minul on vaja piima ostma minna ja hiljem tahaks ma päkapikke kohata, sest kindlasti tahan ma siis juba kommi ja küpsist ka. No ja mul oleks koju ahju vaja, sest me pole siia kolimisest saati seda soetanud, aga ma tahaks kaneelisaiakesi teha (kuid see on hea, et ei ole, sest ma oleks siis kakuke). 


Mida ma jahun.. mul on ostuhullustus peal, tahaks beebile igasugu asju osta, aga teine sünnib alles märtsis. Kõige enam millest mul kahju on on see, et ma ei saa sinna 4D ultrahelisse minna, sest see oleks pool minu saadud ''palgast'', aga mina tahan beebi sugu teada saada kindlalt ja näha kas kõik on nii korras nagu olema peab. 
Mul on viimasel ajal mingid närvikrambid või ma ei oska neid seletada. Igastahes käivad valunooled emakast läbi. Kas muretseda? Ma ei tea, paljud niigi muretsevad iga asjaga üle, kas ma peaks olema ka üks nendest? Beebi ju liigutab kõhus, seega tal vast on superhästi kõik. 
Aga no ma lähen siis poodi noh. Seda PIIMA tooma. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.