Natuke veel üksindust, aga ma näitan mida ma selle ajaga pihta hakkasinKuna mees lapsega maale sõitis, siis jäin ma koju oma kõhubeebi ja tuhkruplikaga. Natuke ma justkui naudin, et ma ei pea kellegi teaisega arvestama ja saan rahulikult hommikust süüa, kohvi juua, jalutama minna olenemata kellaajast, toad ära koristada nii, et need püsivad korras. Vaikuses istuda, küünlaleeki jälgida. Ma käisin pesemas nii, et ma nautisin taas dušigeeli lõhna ja sooja auru. Ma ei teagi kui kaua ma seal sooja vee all olin, aga jube mõnus oli. Eriti pärast külma jalutuskäiku.
Ega mul ju palju rääkida sellel teemal ole, ma igatsen siiski oma pere koju tagasi, sest ärgata oli siiski üksildane, koju tulla kurb ja nüüd ma pean vist jälle oma kondid õue vedama, sest ma ei taja üksi kodus olla. :D Kuigi kodus on jällegi NII hea olla. 
Aga siis natuke sellest mis ja kus ning kui vahva.
hommik
õue minek

õues
pargis, Gips (tuhkur)arvas, et kotis on parem. :D

metsas

ilu

õhtu

tagasi toas


õhtusöök
Ja ma unistan peegelkaamerast ka. :D 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.