Müün oma närilise maha, mu laps ei taha teda enam, ta tahab nüüd koera ja vajab raha


Jälgi mind ka FBs

PEAN SUURED VABANDUSED PALUMA INIMESE EES KELLE NIMEGA MA ENNE POSTITUSE PANIN. IREN VÕRK JAGAS LIHTSALT SAMA EMOTSIOONIGA NAGU MINA SEDA POSTITUST INIMESE MÜÜGIKUULUTUST, ET SELLINE INIMENE MÄRKAMATA EI JÄÄKS.
MINA OMA LOLLI ARUGA NAGU SEE MUL JUBA ON EI PANNUD PAHAMEELE HOOS TÄHELEGI, ET VALE NÄGU OLI! SEEGA MINU SUURIMAD VABANDUSED IRENI EES, SEST SAI VALGE MUSTAKS VÄRVITUD JA TEGU ON TEISE INIMESEGA HOOPIS. SEL KORRAL MA ENAM NIME ÜLES EI RIPUTA, SEST JUMAL TEAB MIS. AGA FB KOMMENTAARIDEST TULEB TA SIISKI VÄLJA."Merisiga kogu varustusega
50 €
Tallinn, Estonia
Müün oma 10.aastase poja merisiga. Sai selle veebruaris sünnipäevakingiks aga nüüd soovib koera jaoks raha koguda. Merisiga on sündinud 2015 dets, ostetud seelion.ee -st. Kokku maksis varustus ja merisiga uuena üle 80 euro. Kellel huvi, küsige lisa. Poja alla 50 euro ei taha ära anda kuna korjab raha koera ostuks."

Mind masendab kui vaatan kuidas lapsi kasvatatakse/suunatakse/kaasa aidatakse. Mis saab lapsest kellele õpetad kohusetundetust ja hoolimatust, püsimatust? Mina arvan, et tegu on julma emaga ! 
Selline tore kuulutus on hetkel ostan, müün, annan ära lemmiloomi fb lehel. Kuna laps tahab koera jaoks raha saada, siis müüvad nad aasta tagasi soetatud merisea maha koos puuri ja muu varustusega. Äkki hakkab kellelgi hale ja ta ostab kallilt merisea, et laps saaks koera osta. Nii armas ja tore ju! Mõelda vaid kui palju vaeva see laps näeb, et koera jaoks raha saada.
Mul hakkab iiveldama! Koer on ju veel suurem kohustus ja mõni sureb kui ta maha müüakse, sest on surmani oma peremehele/SOETAJALE truu! Ta vajab mängimist, jooksmist, aega ja raha nii nagu seda vajab tegelikult ka merisiga. Millal me näeme kuulutust, et müüakse koera koos tarvikutega, et soetada mõni tõukass või Boa? Viimane oleks vast hea, ehk õpetab kuidas loomadega ümber käia.
Igal juhul võtab seda lugedes teema mul silmad märjaks, sest koduloom on ka oluline ja teda tuleb hoida. Kui sul on merisiga, siis sa annadki kõik, et ta elu lõpuni tunneks armastust ja hoolt, sest ta on su PERELIIGE!!!! Nüüd on korduvalt püütud postitust kustutada, aga ma arvan, et nii vastutustundetult emal tuleks see loom ikkagi ära võtta. Kui ta oma lapsele ei suuda õpetada, et ta hoiaks ja armastaks ning oskaks mõista, mis on elu ja selle hind, siis vb kahtleks ma isegi tema väärtustes emana. Päris nii ei saa mõelda, et see on vaid loom, sest sellel loomal oled vaid sina! Ja kui sina ei mõista, et ta on sinu vastutus, kohustus ja hoolealune nii nagu seda on lapsed, siis mis eeskuju sinust on, mis iseloomuga last sa kasvatad? Kas ta ikka tulevikus teab, et ei saa oma lapsi maha müüa, et vingem auto soetada? Või müüb ta oma ema maha, et paremad jalanõud saada? 
Deem.. ma olen nii sigavihane, et hing jääb kinni! 


Mina nt võitlen oma lapsega loomade pärast. Ta natuke arvab, et võib loomaga kõike teha ega saa aru, miks emme temaga sama meelt ei ole. Eks mul võtab aega, et see oma kolmesele selgeks teha, aga küll ma hakkama saan. Ma olen alati olnud seda meelt, et kui võtad looma, siis teda ära ei anta. Paraku rikkusin ma ise oma elu reeglit, sest loobusin hiljuti oma kassist. Miks? Eluohtliku allergia pärast. Minu õnneks pole mul seda minu tuhkru vastu, aga pani mind elu natule teise nurga alt nägema. Nüüd ma arvan, et mu kass elab õnneliku kassielu kellegi kaisus, sest minu kaisus polnud ta juba ammu olla saanud. Siiani ma nutan ja igatsen teda! Aga samas on nii temale kui minule hea uues kodus olla. 
Samuti loodan ma kogu hingest, et keegi selle merisea ära võtab, sest need inimesed tema eest vastutada ja seista ei suuda. Ja siiralt loodan, et koera neile keegi ei anna/müü/kingi! Mina ei võta kunagi kassi enam ja ühtegi looma ei saa soetada enne kui selge, et ma allergiline tema vastu ei ole ja loodan, et nemad, kes seda ei mõista lihtsalt ei saa loomi! 
Pagan! Kes need inimesed ajudega maale raputab???

Minu nunnu
Minu endine sülekoll
Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.