Meriseast ähvardusteni?!


Tere tore rahvas. Selle asemel, et kokku hoidvalt loomale uus kodu otsida ja näidata inimesele, et tegu on elusolendiga kellest me kõik hoolime hakkavad mõned hoopis ähvardama ja perekonda hirmutama!?
Mis on sellel inimesel peas valest, kes kirjutab ähvardava kirja, mis on suunatud laste vastu? Ilmselgelt on loomad nõrgem osapool maailmas ja neid tuleb kaitsta, eriti kui tegu on loomaga kelle elu on inimeste kätes ja antud loos tundus olevat vastutustundetu inimese kätes. 
Naine tunnistas, et kahetseb ja tegi mõtlematu vea. Ta saab aru, et tegi vea ja nüüd on ta hädas ähvarduskirjadega. Kes ähvardab inimest kellel on lapsed? Teate ka kui kohutavalt see mõjub? 
Mis selle kõige täpsed tagamaad olid, ma ei tea, merisiga jääb nüüd omaniku juurde ja koera plaan maeti maha. Lapsed on tänu minule hirmunud ja perel paljude sündajatega probleeme.
Kui ma postituse tegin, siis kas ma mõtlesin sellele, et see nii suurt vastukaja saab? Ei, ausalt ma ei arvanud, et see 30 000 lugejat saab. Seega ei osanud ma arvata, et lihtblogija kaudu saab keegi enda kaela veel haigemad inimesed kes võivad ka inimestele liiga teha. Vb on meie seas neid rohkem kes looma inimesest rohkem armastab. Teatud situatsioonides leian ka mina, et mõni inimene on väärt vähem kui looma sõnnik, aga sellel korral mõistsin ma hukka siiski hoolimatuse looma vastu. Inimene ei teinud oma koduloomadele viga eha visanud puuriga metsa alla (jumal tänatud, sest siis kirjutaks ma ka pimeda nurga jutu vist talle), aga nüüd saab ta kirju kus ähvardatakse ta pereliikmeid. Ausalt, kui ma oma last vaatan, siis selline asi toob samuti pisarad silma, sest ma ei soovi, et ema peaks muret tundma oma lapse elu ja heaolu pärast. Sama ei taha ma, et keegi peaks muretsema oma looma heaolu pärast. 
Tõdeme, et ta pole ainuke inimene kes lapse loomadesse kergekäeliselt suhtub, aga me ei tea mis valiku ette laps pandi või mis seal kodus toimus. Kuidas seda looma seni on hoitud ja kui hästi lapsi kasvatatud. Iseenesest mingi mall ju silma paistis kui last õpetatakse, et selleks tuleb millestki loobuda kui tahad midagi soetada, aga kas loomast loobuda, et uus soetada see õige valik on? Kindlasti mitte ja mulle on kinnitatud, et sellest ka pere aru sai. 
Palun inimesed, jäägem inimesteks. Usun, et pahased ja halvustavad kommentaarid, pikad lahti seletamised ja viited on juba niigi palju oma tööd ja kahju ka teinud. Paraku ei leia ma, et normaalne kodanik teist inimest ähvardama läheb! 
Ma saan aru, et lumi on maas ja väljas on libe, aga kui kukkunud olete, siis laske siiski oma pead üle kontrollida, mõnele pole see hästi mõjunud!

Ma ei kahetse, et teema üles tõstsin, aga ma kahetsen, et lapsed selle all kannatavad. 
Mina soovin omalt poolt kõike kaunist, rahuliku talveaega (varsti on jõulud!), armastust loomade ja laste vastu, sallivust teiste vastu. Nii nagu meil oli valus lugeda tema müügikuulutust on temal valus lugeda järelkaja. Inimest pole vaja selle eest karistada, suunama peab, seletama. Ka täiskasvanud õpivad.. nii ka mina ja nii ka kõik teised.

LOOMAD JA LAPSED ON KÕIGE ABITUMAD INIMESTE EES. ÄRA OLE SEE JULM JOBU KES IKKA EI ÕPI! ME OLEME KÕIK INIMESED, MEIL KÕIGIL ON PEREKONNAD, ENAMIKEL ON PEREKONNA ALL KA LOOMAD. MEIE KOHUS ON HOIDA KOKKU JA OLLA OLEMAS! SIIN MAAILMAS ON NIIGI PALJU KURJUST, VIHA JA SÜÜTUT VERD, SEEGA HOIDKEM ROHKEM ÜHTE! MINA SINU LOOMADE EEST JA SINA MINU OMADE, MINA SINU JA SINA MINU EEST. 


UHH.. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.