Ma olen peast nii lolliks läinud, et see on hirmutav!


Eks ma olen varem ka kuulnud, et rasedus paneb katuse sõitma. Mina olen aga olnud see tark, kes aina korrutas, et see ikka kõigil endal peas kinni ja ise mõtlevad end lolliks. No ja nüüd siis olen mina see loll kes ikkagi on jumala sassis peast. Ise ka aru ei saa kas ma nokin tüli, olen pahane, väsinud või mis pagan mul viga on?!
Täna magasin ma nt kella üheni. Siis olin pahur, et mees lõunale ei tulnud, aga nagu mul oleks siis olnud talle ju midagi pakkuda eksole? No ja siis ma hakkasin koristama, sest alati on nii sassis. Kui köögilaua alt just tööriistakohvri välja tõmbasin, siis sõitis mees maja ette. Ma jumala vihane, et kell ju palju ja tema asjad kõikjal maja peal laiali! Valmistusin nagu kuri kana, et lähen uksele vastu ja siis pahurdan oma pahurdamise ära, aga nagu tavaliselt.. ta tuleb oma nokkiva hea tujuga sisse, et mis mõttes kodu uks lukus ja mina ikka pesu väel ringi tallan. Teate.. ma vist tegin seda kurikuulsat kana liigutust ja ajasin rinna ette.. oleks suled ka, siis need oleks puhvi läinud! Alustasin, et ma siin koristan.. kõigi teiste nodi... (ja tema haarab mu kaissu ja lihtsalt kallistab, teeb musi ja vaatab süütult otsa).
''Mis sul öelda oli?'' no ja nüüd ta muigab ka veel minu pihta.


''Ma vihkan seda, et ma sind NIIII KURAMUSE PALJU armastan!'', natuke kohendan ennast ja ja vaatan põrandale loobitud taarahunnikut (jõhker kus ta joob limpsi!), ''kohvi vesi kees just ära''. 
Fine.. nüüd ongi kõik.. ma pole enam pahane, aga ikka olid kilekotid lihtsalt kraanikausi alla loobitud ja tööriistad mööda maja laiali. Ma ei kannata sellist korralagedust! Aga juba tirib ta mind kohvi jooma. 
Kuid ma ikka saan midagi nähvata: '' miks sa ei suuda kohvipuru kannu nii tõsta, et see mööda ei läheks?''.
Muidugi sätib ta oma musti tööriideid mulle keset kööki ja vastab: ''sa võid ju suhkru ja piima siis ise panna''. No ja jalutabki elutuppa, ma jälle oma lapiga nühin tasapinna puhtaks ja viin siis kohvi lauale. Ja ongi kogu see pahameel läinud. Joome kohvi, arutame lapse sünnipäeva osa, mis pole sugugi nii lahenenud nagu mina seda sooviks, sest peame seda pühapäeval ja kuna laps suutis vanaisa sünnipäeva päevale pihta saada ja siis sündida, siis vanaisa peab sünnipäeva laupäeval. Seega olen ma nii kinni pargitud nädalavahetusel, et see ajab kukalt kratsima! Mul tuleb ju kaugemalt inimesi ja ma oleks meeleldi öömaja pakkunud, nüüd olen ma pahur, sest mul aega napib ja mul vaja kiirelt kõik valmis saada, sest ma tahan teistega ka aega nautida. No ja sünnipäeva kink osteti minuta ära ja öhh.. ikka on mille kallal jonnida. 
Aga kui mehega kõik läbi räägitud, siis nagu paras kogus rahustit, ma lihtsalt vahin telekat. Hetkeni, mil avastan, et meie tuhkur kuidagi voodi alla kauaks on jäänud. Oma aeglase taibuga võtab aega, et meelde tuleks, et laud ja klambrid on eilsest saati kotist väljas ja klambritel on kummist tallad! Jälle olen ma pahur, aga kui ma neid väikseid silmi vaatan, siis saan aru, et eks ma ikka ise süüdi ole. Tean ju kui raske on kiusatustele vastu panna ja siis ootan, et mu karvane laps sellega hakkama saaks. Loogiline muidugi eksole!
Sorry, pole meiki, ei kamminud ja pilt on suvest.
Aga minu kangelased on pildil. :)
Mehel saab lõuna läbi ja mina alustan omale hommikusöögi tegemisega, sest ma ausalt ei taha võikusi süüa. Täna pole võikude päev. No ja koristada on ka veel omg kui palju. Tahaks kõik tolmu ära võtta ja pinnad ära pesta, vaibad ära kloppida ja voodikatted ja tekid, padjad õue tuulduma viia. 
Teate.. need suured tissid ajavad ka tigedaks, sest need ei mahu kusagile! Ausalt! Kes kurat endale E korvi tahab? Lolliks olete kamminud? Ja nüüd ma siis trükin siin.. endal supp jahtub laual ja jälle närv pingul, et mul liiga palju mõtteid on ja ma ei suuda mitte kirjutada! Kohv on ammu külm ja laud on sassis! Ja pime on juba! Kell on liiga palju, liiga vara!
Aga ilusat õhtut Teile.. ma söön oma kõhu täis, vaatan telksi.. käin õues, toon poja ära ja siis.. siis ma veel ei tea. Aga homme viin ma oma väikse põnni ujuma! Nii vahva! Ma loodan. :D 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.