Küsimus kaasblogijatele


No teen mida ma teen ja kirjutan millest ma siis kirjutan, aga ikka sajatab kriitika kraevahele. Muidugi on see loogiline ja ma olen sellest teadlik, olen ka arvestanud, et see tuleb, aga küsimus rohkem selles nahas. Millal mulle kasvab paks nahk ja kas kasvabki? Ikka tunnen ma mõne jagamise või teematõstatuse pärast ennast halvasti. 
Kuidas teil on, saate ka kriitikat ja kuidas leiate need õiged inimesed kellega oma elu jagada nii, et need kes jumala eest teie blogi ei salli ei pea seda nägema? No ja mis pagana moodi saab klikkide pealt teenida? Kas saab? Pole mina veel raha saanud lugejate arvu pealt ega tea, et selline süsteem oleks. Aga näed, kriitika on ikka sellega vastu mind pressitud, et kui ma mõne looma eest välja seisan, siis tegelikult tahan klikke. Ma tahan jah, et mind loetakse ja see ka klikkide näol on, aga ma ei taha vaid peale klikkimist vaid ikka seda, et sisu lugejani jõuaks. 
Ja kui tulebki mõni tore kuri kiri, siis kas teete enne mingi jooga läbi, siis loete või (naeran laginal)? Sest mina panen käed silmadele ette ja hingan sügavalt sisse, et siis ennast kurssi viia kui paha ja rumal ma tegelikult olen ja kuidas mind mu blogi pärast mingites gruppides blokeeritud on. Ise ma muidugi midagi ei teadnud, et oleks või, et oleks nii aktiivselt igas grupis aina figureerinud vms. 
Omad vitsad olen ikka saanud ja teadlik, et enne luba siis vaba, aga no hetkel tekib tunne, et võin vaid urgu peitu pugeda. 
Igal juhul, kaua selle naha kasvatamine aega võtab? Kas ma olen rasedusest nüüd nii tundlik, et arvan, et võiks hoo maha võtta ja vihikuga oma tundeid pigem jagada või tunneb veel keegi nii? Vahel on nii hea lugeda kui mõni mõttekaaslane kinnitab, et ma olen siiski õigel teel, aga seda arvan hetkeni mil keegi arvab, et ma peaks ennast kusagil veega alla laskma. 
No ja kuidas selles bloggeris saaks ma panna fb jälgimise võimaluse normaalselt fb ikoonile, mitte ei pea kirjutama, et selline võimalus on ka- vaadake ka minu FBd. 

Kommentaarid

 1. Kui mulle keegi sõimukirja saadab, siis ma naeran selle inimese üle, sest ta on ise samasugune (või hullem) kui mina, kui ta mulle selle kirja saatis :D Tekst oli väga segane, aga loodan, et said aru midagi :D :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma ka ikka olen püüdnud, aga mingi hetk tõmbab ikka tahtmise maha küll. :/
   Tänan.

   Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.