Kuna ma tahaks ise oma pilte teha ja fotokaga jääb siiski lahjaks, siis millise peegelkaamera minusugune algaja soetama peaks?


Pm pildistaks ma inimesi, loodust, loomi. Fotograafiks ei hakka, aga pilt võiks ikkagi ilmutamiskõlblik olla. Et ma suudaks oma hetki jagada nii nagu ma soovin, et need teieni jõuaks, mitte uduste kogukestena. 
Vaatan, et odav lõbu see ei ole ja Nikon on hetkel mul kuidagi silma jäänud. Samuti vajavad nad objektiive jne, aga ma ei jaga sellest asjast kohe mitte üks mats. No ja kas oleks idiootne mõni kasutatud kaamera soetada? 
Mida ja mis tähendab ja mida ma ostu juures vaatama peaks kui tooteid omavahel võrdlen. Autoga ma tean, et vaatad aastat ja kulumist ja tead mis käigukastiga ja kütusega sa teda tahad. Mis sild peab vedama ja mis lisad tal on, et mul mugavam oleks. Aga kaamera puhul? Ma oskan vaadata, et ilus välimus ei muud, tahaks pilte näha mida teeb, aga poodides.. hmm.. no seda teab vast igaüks kui töödeldud kõik pildid on. 
No ja siis oleks ju vaja ikkagi mingit programmi millega töödelda. Selleks sobiks ka mingi kerge ja algajale sobilik, sest mingi proff ma ei ole, arvatavasti ei saa ka ja ega ei püüdlegi. :) Aga kaunis talv on ja on mida jäädvustada. Kui teine beebi sünnib, siis tahaks ka kauneid pilte, et see eluke meil jäädvustada.
Võik kergesti kasutatav olla ja keegi võiks kerge ülevaate teha, et mida mille juures pildistades kasutada. Millel on lisad odavamad ja kas mul lähebki neid vaja?
Muidu mul on fotokas, (selline tavaline seebikarp) ka, aga hetkel kasutan ikka telefoni, sest kvaliteedi vahe pole nii suur, et seda kusagilt sahtlist taga ajada. Seega.. eks paras sõim ja jama tuleb siit ka, et kui loll ma olen, aga kui ma ise ei teaks, et ma sellel kohal nii loll olen, siis ma vast ei küsiks ka targemate abi. 
Ja olgu siis mainitud, et mingeid termineid kasutades ei jõua mulle kellegi jutt kohale.
Aaa.. hind võiks ikka kenasti alla tonni jääda kuni 700€ ja mitte soti või paari võrra vaid rohkem. Tänan. :D

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.