Keegi Tartu uues spaas on käinud? Aga minna tahab?


Kuna ma ise olen tihedalt Aqvaga seotud, siis ikka keskuste jutud ju liiguvad ja nii ma teadsin juba ammu, et sinna selline kena spaa tuleb. Kuna seda on ka kiidetud just saunade poolest, siis tunneb peale minu ju nii mõnigi teine suurt huvi selle vastu. Või ei?
11 sauna kõlab ju lummavalt, eriti minusugusele saunagurmaanile. Olgu keha hoolitsused ja raseda massu ei tule kõne allagi, sest olen riskidega kursus, siis saunast ei ütle ma ka rasedana ära. Oma piiri peab teadma ja tundma, mina saan sellega hakkama. Aga ikkagi 11 sauna! See tekitab nii tohutu uudishimu, et ma hakkasin oma otsingutööd tegema.


Paraku ei leia ma ei hinnakirja, pilte aga muud, mis nagu tirima hakkaks veel rohkem. Ahvatlusi on nii vähe. Pildid ju annavad megapalju ja neid ei ole. Koduleht on ka hetkel nii kesina ja nad vast alles tõmbavad end käima, kuid ometi avatud on. No ja mina olen ju huviline ka, aga mis hinnaga ja kuidas sinna saab? Ikka saab ju?

Olete juba käinud? Kogemust jagada tahate? Mina tahan lugeda küll. :) Täna alles üheksas ka, seega vähe lahti olnud, aga uudishimu on juba pool aastat avatud olnud. ;)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.