Täna ärkasin üles, ja mul oli mälukaotus!


Uskumatu! Sellist asja on lausa piinlik tunnistada. Ärgata üles ja paanikasse sattuda? Vb peaks arstile minema ja laskma oma pead kontrollida. Hea, et mõistus siiski lõpuks koju (külla?) tagasi tuli. Ma mõistan, et selline mäluauk on näiteks alkoholi tarbijatel järgmistel hommikutel. Aga minul? Ma isegi ei tarbi alkoholi, jumala rase olen!
No kuidas see siis välja nägi?
Kuulsin hommikul toimetamist, kolistamist, samas oli veel pime. Keerasin külge ja voodi oli vale, liiga pehme, liiga väike. Enne kui silmad lahti tegin kobasin käega ringi, ma olin voodis üksi.. aga mingi kummaline asi oli mul voodi kõrval. Tundsin kuidas mu keha kattus külma higiga, pea hakkas ringi käima. Ma tegin silmad lahti.. ikka pime. Mu süda puperdas nagu puurilinnul. Panin käe oma kõhule kus keerama hakkas ja sain jälle rabanduse. MIS SEE ON???!!! 
Siis tegi laps häält ja ma kukkusin sealt kusagilt alla kus ma olin ja mulle jõudis kohale kus ja kes ma olen. Ma ei mäleta mida ma unes nt nägin, aga kas need võisid seotud olla? Nägin ma, et olen keegi teine nii reaalselt, et aju juba omistas uue inimesena mind või nägin ma ennast nooremana ja olin unustanud, et olen 24? Millest selline asi? No ma ei tea! Muidu on neid juhtumeid mul veel olnud, aga siis me oleme kusagil külas või olen kiiremas korras nt suvilasse sõitnud, ning hommikul ärgates on paanika ja arusaamatus, et kus ma olen. Uh.. aga ma ei tundnud sel korral oma pekist kõhtugi ära, oma voodit ja mehe hommikust toimetamist köögis. 
Aga no eks ma siis täna tõmban oma ämmaemandale kõne peale ja uurin, et kas ma hakkangi peast juurviljaks muutuma või on see ka mingi raseduse eriskummaline tüng. Loodame, et see oli lihtsalt ülimalt suurest pingest ja väsimusest tingitud unenäkku ära kadumine. Sest muidu hakkab mul jälle paras paanikahäire! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.