UH ja rasedana poole raseduse pealt arvele, tööl notsudega söömine ja töö ise.

Täna sai siis minust ametlikult rase naine. St, et sain lõpuks paberid ka täidetud selle kohta ja oma rasedakaardi kätte. Lahe! Kõht kasvab, beebi on asjalik ja ma tunnen juba esimesi liblikaliigutusi ja täna sai kuulatud ka imeinimese südant. Kuigi oli oodatust varem, siis oli mul tivoli külastuse pärast hirm, et vb tegin ma talle liiga. AGA ei.. arst arvas, et südant küll ei kuule veel, aga minu vapper mallikas tuksus tugevalt meile kõlarist. Arst pidi vaid sonari mu kõhule asetama ja juba kuulis. Mõistate? Ta ei pidanud seda kõhul isegi libistama. :D
Ma olen nii uhke meie mallika üle, et süda lööb kohe kiiremini. Minu väike tilluke ime. Tean, et ei ole hetkekski üksi ja alati kannan ma kedagi koos endaga kaasas. Söömisega on mul jama. Ma olen kehv toituja, sest meeleldi asendaks ma kõik toidukorrad kas puuviljade või mahladega ja oh ja ah.. kustkohast küll see kaalutõus tuleb??? No aga ma ohjan ennast. Tööl panin ka ennast toidu nimekirja ja kuigi seal valmistatakse suurepärast toitu, siis vahel on tunne, et teised on koondatud põrssad kes seal söömas käivad. Lihtsalt kes on näppupidi rootsi laua toidu sees, kes on ära sonkinud kõik magustoidu. Siis istutakse minu vasta ja räägitakse kuidas ta kassi põõsas karati???? AUSALT?! Ja et pojad tulevad inetud, sest isane oli mingi halliga ÖÄKK loom olnud! Kas nad kukkusid kusagil? Kõik lauad olid vabad, aga kuna puhkeruum nende tööruumidele lähemal asub, siis see justkui kuuluks neile. No ja siis alati on seal 19 kraadi pandud ja kliima undab seinas täiel võimsusel. Vahel kui oled mõnda inimest vette abistama läinud ja siis märjana pead lõuna aja sees söömas ära käima, ma lihtsalt tean, et olen järgmisel hommikul nohune ja kurgus on paar karvapalli. Aga asi pole ju selles kõiges.. rasedale on oluline söödud saada, paraku kõrgelt haritud inimene tuli ja nokkis toidu sees oma sõrmedega! MEIE kõigi nähes! Võttis lusika, maitses otse potist kastet korduvalt, sama lusikaga! Seega jäi mul jälle makstud toit söömata, sest ma olen selle kohapealt hull. Ma ei söö mehega sama kahvli, lusika või taldriku pealt ei joo samast anumast ega tee kätega toitu. Ma ei kannata kui pean nägu kuivatama kätele mõeldud rätikusse, sest ma suudan mõelda vaid meeste VAID loputatud kätele peale toaleti külastust, UHHH! No ja siis keegi tuleb ja topib oma sõrmed minu toidu sisse, põrutada sai või?
Aga nagu ma ütlesin, üldiselt teevad kokad head tööd ja kui ma jälkusi pealt ei näe, siis on toidu eest maksmine minu viis sundida ennast korralikult sööma. Seal on joogiks kas piim või kefiir ja ma saan kõhu head ja paremat täis. Paraku suures kohas ongi kirju rahvas, et eks peab ju neid olema kes sulle ei meeldi.. eksole?
 
Muidu oma tööst.. no mis seal ikka rääkida? Kirju rahvas käib veekeskusest läbi ja paljudel on ettekujutus, et ma valvan just nimelt teda või tema last. Paraku see nii ei ole, sest minu tööülesanne on tagada inimestele meeldiv külastus ja see, et üks ega teine ei tekitaks seal kaost. Pidevalt pean ma kellegi järelt midagi koristama, mis pole otsene kohustus, aga siiski hoolin ma neist, kel tõesti plaan seal puhata ja nautida. Seega olen ma korravalvur, tehnik, pääste, esmaabi, infopunkt, koristaja, postiljon ja tomat kasvuhoones. Ma keelan ja saadan välja, lahendan süsteemide probleeme, toon hädasolija veest välja, annan esmaabi, jagan maja infot spaa ja saunade, trennide, teenuste kohta, hoolitsen hommikuti enne seda kui te veel magate basseinide puhtuse eest, kõike seda teen ma täisriietuses ja 31 kraadi käes, hetkel rasedana. Siiski leidub neid kes vaatavad nina vingus ringi, aga meie naeratame ja aitame. Õnneks on meil häid kliente rohkem kui halbu, kahjuks tagasisidet annavad vaid need kel miskit ei meeldinud!
Aga teate, kui meeldiv on lastega pere kus näed, et lastel on piirid selgeks tehtud, nad laenavad midagi ja toovad tagasi, nad ei torma ega soorita ohtlike hüppeid nii enda kui teiste suhtes ja vanemad on ka rahulikud.  Isegi täiskasvanud ise on sellised kes aeg- ajalt võtavad laste vahendid kõik endale ja jätavad nt keset basseini hõljuma. Oeh.. ja siis teeb ta suured silmad, kui ma lähenen ja palun laenutatud esemed siiski tagasi omale kohale viia. Ma ju ei roni keset päeva riietega vette selleks, et sinna jäetud vahendid ise tagasi tuua. Või tehakse hüppeid.. miks? Kas te teate kui palju trennilapsi meil sukeldumas käivad? Ujudes vee all? Kas sa tahaksid olla see kelle raskuse all mõni laps murduks? Ma ka ei usu. No ja lainepall... see kaalub 500 kilo, mootor on selle sees ja ta hüppab üles-alla, aga sina lähed oma väikelapsega palli katsuma? MIKS? Mina ju hoian selle pärast kaldalt hinge kinni, miks? MA TÕESTI HOOLIN! Kas te teate kui palju toimub ühe minuti jooksul terves keskuses mida ma valvan? Ei tea, aga arvate ikka, et nt kui kiirelt saunas käite, siis küll mina teie eelkooliealist last valvan! Ma võin sellel hetkel tormata kellelegi pesuruumi, riietumisruumi, wc, sauna appi, aga sinu laps kaob lainetesse. Sinu laps on Sulle kõige tähtsam, meile on ta klient, nii nagu vana naine kes ujulasse tervisesporti tegema läks. Siin ei jaga ma tähtsust sellele ja tollele rohkem või vähem.
Mina võin öelda, et Aqva on üks turvalisemaid veekeskuseid, abivalmite töötajate ja uhke saunavalikuga. Kui sina oled sama ilus ja hea kui seda on Aqva, siis tule meile külla! Naudi mõnusat vett, veealuseid massaaže, laineid, sooja, soola auru-, auru-, auru aroomi-, kolme erineva temperatuuriga leilisauna, infrapuna sauna, sooja pingiga ja ilusa vaatega kaldaariumit. Kindlasti saunarituaali mis on esmaspäeviti ja laupäeviti ning seda kiidab igaüks kes kunagi seal käinud ja Aleksandri käe alla sattunud on. Esmaspäevast neljapäevani ujumistrennid nii lastele kui aeroobne täiskasvanutele. Tule vaata ise järgi!
Ma loodan, et mu jutt on informeeriv.
 
 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.