Kuidas mõjub paus suhtele

Meil oli mehega 2 kuud pausi. Ma ei saaks öelda, et kõigi soovituste kohaselt see head teeb, aga eks selle juures ole nii häid kui halbu asju. Minu ebaõnneks olid need 2 kuud ka laps issiga. Seega olin ma lahus mitte üksnes oma mehest vaid ka lapsest. Vinguviialulitele kes ise sellist puhkust igatsevad võin öelda, et lõuad kinni, sest mina ei peagi tundma nii nagu tunnevad need kes on pidevatest kodutöödest kurnatud, kel on raske loomuga lapsed või hoopis kõrini ära tüütav mees.
Igal juhul. .. olen ka vareasemal ajal juba sellel samal teemal kirjutanud, kuid m atunnen, et see pole minule. Kuigi taaskohtumine on alati soe ja võimlas, siis lahusolek ei ole sugugi nii meeldiv. Minu viimased ööd oli mul ainult läbi nutetud padi ja lapse kaisukad kes mulle lohutust tõid. Küll ma püüdsin teha trenni või olla kauem tööl, kõisin töökaaslase (sõbranna) pool ja veetsin igalpool mujal aega, sest puutumata jäänud mänguasjade kast oli ainult üks suur kastitäis pisararaebijaid. Ma igatsesin oma lapse häält ja pahandusi. Ja kuigi ma ikka vahepeal tead nägin ka ja päris 2 kuud ikka 100% lahus ei olnud, siis emale on see kui mõrv. Ka laps oli mind igatsenud ja see on samuti iseenesest mõistetav.
Õnneks oli mul omajagu tööd, aga teised perekonnad tööl oli samuti meenutavalt masendav ja kuigi ma ikka suutsin rõõmus ka olla, siis sees ulus tühjus ja iga hetk mis mulle endale jäi suutsin ma ikka oma pisarakaevu kukkuda. Seega.. ma ei soovita sellist õudust kellelegi. Meil läs see muidugi sunniviisiliselt sedasi ja kuigi ma meest meeleldi selles süüdistan, siis pean tunnistama, et ma ka mõistan teda. Seega veetsid nad oma kvaliteetaega isa- poja koosluses maal.
Oh kuidas vahel on tunne, et töö on nagu karistus, aga selleks tegi selle siiski mees kes lapsega ära sõitis. Taas kohtudes oli mul pisarateni hea meel ja samas ka hirm, kuna ma polnud oma last juba poolteist nädalat näinud, siis oli mul kabuhirm ka, et mismoodi ta reageerib. Õnneks hästi. Minu hirmsas loogikavabas kujutluses ei oleks laps mind äragi tundnud või veel hullem, nutma hakanud.
Ka mehel oli rõõm mind näha ja samal hetkel läksime me ka sõitma ning külastasime Tori koopaid. Nii vahva õhtu! Kuidas mõjus suhtele meie lahusoleks? Ma arvan, et hästi, sest eks Maanus oligi mind juba ära tüüdanud! Hahaha... oleks vaid nii olnud, aga hästi ikka, sest lahusolek näitab teisele poolele, mis tal puudu on. Puudu oli armastus ja hool. Kuid samas on ka võimalik.. ja ongi, et harjud ära üksi olema ning mõistad üksi olemise ja elamise mugavust. Seda, et keegi ei häiri sind kui koju lähed või ei nääguta millegi kallal mille oled tegemata jätnud või mida pole sa töö kõrvalt teha jõudnud. Samas on mugav kui süüa ei pea tegema, sest endale ei viitsi ega teki liiga palju pesu mida kiirelt käte vahel pesta ei jõuaks. Mustust tekib vähem ja nõusi on samuti vähem, kõik on ideaalne justkui.
Kuid võib ka juhtuda, et arvastad, et sa ei tule üksi paljude asjadega toime ning sa ei suuda üksi isegi, et mitte uinuda. Sul ei ole nutti autoga midagi pihta hakata või puude tassimine hakkab seljale. No ja hirmus on kui naabrid on joodikud ja mõni sul jalaall magab kui hommikul kell 5 uksest väljud. Sama hirmus on vastu ööd koju jõuda. Tuba on külm ja kodu on kodusoojuseta kui inimesi ei ole. Näed seda mida varem sinu kõrval tehti ning hakkad sellest puudust tundma ning mõistad vigu mida nüüd parandada märkaksid.
Seega.. see on kahe otsaga mõõk.. üks neist on nii ehk naa tappev.Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.