Kas loll või veel lollim

Hetkel on mu pea nii pulki täis, et ma ise ka enam täpselt aru ei saa mida ma teen või tahan. Isegi oma lemmiku tegevuse [kirjutamise] jaoks leian ma aina vähem aega. Hetkel tegelen ma oma kaalulangetamisega täiel rinnal ja võin uhkusega öelda, et tulemusi on nii näha kui kuulda. Eesmärk on siis suvel ennest mitte häbeneda.
Pere osas on meil kõik parem kui varem ja aina paremaks ehk läheb. Hetkel on meil mehega läbirääkimised pere suurendamise osas ja kuigi ühele perelisale ta vastu ei ole, siis teisele jälle on.
Muide kas teate kui raske on kirjutada kui kõik mida trükid tuleb hoolega läbi mõelda ja oma impulssiivne pool tuleb alla suruda sest nii mõnigi öeldud sõna võib tekitada valearusaama või konflikti, mida ma tõesti ei vaja, eriti hetkel kodus haiguslehel istudes.
Pere lisa all pean ma silmas nii kodulooma kui last... seega mõtted jooksid teil väga õiget radapidi. Koduloomana tahan juurde võtta ühte kasslast ja lapse osas pole ma veel päris selgusele jõudnud, et keda, millal ja mismoodi ma seda siiski tahan. Selles osas pean ma oma raamidest veidi välja vaatama, sest hetkel olen ma kinni oma vanusevahe kompleksis lastel. Mida väiksem vahe seda parem neile, aga kas ka vanematele... seda me siin mehega ikka arutame. Paraku ei ole mehed kunagi valmis, mina aga nii mõjutatud sellest seisukohast, sest raske on tahta midagi, mille osas teine pool kõhkleb või üldse ei taha.
Samuti paneme me müüki oma neljarattalise pereliikme ja peagi tahan ma soetada endale päris oma [mitte mehe] truu ratsu. Muide... välja on ka vaadatud. Kuid kõik muud plaanid lükkavad lapse plaani aina kaugemasse tulevikku ja tekitab ka meelehärmi, sest oleks juba aeg küll.. arvatavasti mõne aasta pärast ma teist enam üldse ei taha. Kurb, aga tõsi.. mida iseseisvam on meie esimene musirull seda vähem tahan ma neid magamata öid ja gaasivalusi, ning jah, ma tean, see ei pruugi sugugi nii minna, aga paraku menüü jääb saamata.
Miks ma kassi tahan võtta? Seepärast miks ma ka tuhkru ostsin. Nimelt on vaja sõpra lapsele ja nüüd ka seltsilist tuhkrule kellele sugugi üksi olla ei meeldi, kuid meie tööpäevadel on see ilmvõimatu. No ja teine tuhkur oleks kaos, kass on vähe laisem loom, ning Ei! ma pole tuhkrupliksist ei tüdinenud ega kahetse, aga ma tean täpselt, mida kujutavad endast kaks aktivisti.
Aga nüüd lähen ma magama tagasi. :-)

Kommentaarid

  1. Esimestel aastatel pole kass sugugi laisem.. tean omast käest, milline röövel ta olla võib ja magamata öid on ka olnud :D aga väga tore kui plaanid kiisut võtta :) loodan, et pakud mõnele varjupaiga loomale kodu kuigi jah see on iga inimese enda otsustada :) ootan põnevusega juba kiisu saabumist :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.