Mis tunne on taas hoida oma last kaisus?

Kuigi mõni arvab, et ma halan liiga palju, siis ma püüan lihtsalt väljendada just seda mida MINA tunnen ja teiste negatiivsed kommentaarid minu tundeid ei muuda.. ikka ma tunnen kuidas ma last igatsesin ja kui suur rõõm teda taas näha oli. Kuigi poolteist nädalat oli juba mingi vahe vahele kasvatanud ja ma oleks justkui võõra lapse juurde naasnud, sest nädalaga meie tillukesed ju arenevad nii palju. Nt ei saanud ma enam midagi aru mida ta rääkis või miks ta nt karistada millegi eest sai. Kõik tundusid esialgu lihtsalt närvilised ja mina tahtsin koju tagasi. Siis hakkas issi last potitama ja nende areng oli päris silma ja kõrvaga tuntav. Laps küsis ise potile ja kui juhtuski, et põrandale tegi, siis juba sai ta riielda. Iseenesest asja eest, sest ta on tõesti tubli ja veel tublim oli issi kes kõik selle ette võttis. Kahju oli lihtsalt see, et ma ise juures ei olnud sellel kõigel ja oh seda emas südant küll.

Hetkel on tal paraku kaka mässus ja ta undab nii, et mu pea valutab. Väga kiirelt harjume me taas vana olukorraga ära ja unustame kui väga me kedagi igatsesime. Küll on tüütu kui ta aina undab ja undab. Ometi kui ta magama läheb, siis ei suuda ma tema kõrvalt ära tulla, sest ta on nii nunnupunnu magades ja see armastus, mis mind sellel hetkel valdab, sunnib mind temaga koos magama nii öö- kui lõunaund. Peagi läheb ta lõunauinakut tegema ja ma juba ootan seda kaisutamise momenti.. hetkel ta lihtsalt Jonnib.. huilgab ja undab!
Kohe kui selle postitusega lõpetan, siis lähen ma temaga legomaja ehitama, et ta saaks oma autod ja traktorid kusagile parkida. Aga esimene päev kui ma siia sõitsin oli raske. Samas oli nii hea meel.. süda puperdas enne kui tuppa jõudsin ja pisarad tahtsid vägisi silma trügida. Nutu nuuksed tahtsid ninna pugeda ja ma arvasin, et kallistan oma lapse oimetuks. Paraku olin ma nagu hädapätakas ja lihtsalt nurusin kallistusi. Õnneks ma neid ka sain, aga kuidagi võõras oli ikka.. kui palju muudab 1 nädal. 
Armastus on võimas tunne, armastus oma lapse vastu on kõige võimsaim tunne. Igatsus on nagu toit, mis armastust kasvatab. Mida pikem on lahusolek, seda rohkem sa igatsed ja tajud armastust mida oma lapsele pakkuda tahad. Siis jääb sul vaid valida, et millisel moel sa oma armastust väljendad.. kas sõidad poest läbi ja viid kottide täied nänni, vb hoopis lähed poed ise kotti ja oled ainult oma kõige kallimate jaoks olemas. Pakud musisi ja kallisi ning paisi nii palju kui suudad. See muudab ka lapse arusaama armastusest, meie pealt ta seda ju õpib. ;) 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.