Haavatud loomadPealkiri räägib juba tegelikult enda eest. Aga ma räägin sisust veidi rohkem. Jälle sattusin ma lugema hämmastama panevat postitust. Kiidetekase inimese headust jne.. mõtle, päästis loomad! No mida kuradit.. päästis loomad, see on sama loomulik nagu hingamine ja söömine, et me aitame ka nõrgemaid. Me kasvatame oma väeteid karvutuid kutsikaid niisamuti ja tahame, et meie kadumisel/hukkumisel nende eest keegi edasi hoolitseks.. mitte ei jätaks kastiga metsa alla, sest no mida mina nendega peale hakkan ja südant ei ole, et uputada või raha, et magama panna, hoopis mõistust, et leida uued omanikud, sest sa oled sitahädast argpüks ja vajad ise uinutavat süsti ja kõrvetavat põrgupiina.
Ma olen jälle nii hüpertige, sest kuidas saab keegi 20 kutsikat metsa viia? Kas see, et nad ära söödaks või lihtsalt surnuks külmuks on nii hea variant? No pagan kuidas ma tahaks selle tõpra enda kusagile kasti väänata ja jõkke visata. 20 kutsikat metsas.


Inimene kes omab südant jagas meiega midagi sellist:Miks ma olen nagu ma olen,vihkan inimesi,See kulla emane Stella jäeti maha oma pere poolt,minu juures on ta olnud kolm nädalat ja ikka ta soovib oma pere juurde tagasi,teie ei näe kuid see koer praegu nutab.Mis öigus on inimestel eladaKommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.