Uus nutikas ja selle valimine

Kuna ma pillasin eelmise maha ja see otsustas lolliks minna ning kõigile omavoliliselt miljard korda helistada, siis tuli mul fakti ees seista, et see telefon on pensionil. Nii ma siis kaalusin ja uurisin, aga inimene nagu ma olen- alati on rahast kahju ja kindlasti oleks midagi paremat sellega teha (nt sokisäärde koguda) kui mingi ekraaniga sumiseja peale raisata. Kuid siis ei saanud ma nuppe ka vanal enam kasutada ja närv ütles üles.
Seega hakkasin ma netis surfama ja otsima seda ÕIGET. No tahtsin, et poleks kallis, aga oleks hea, suur ekraan, et saaks blogiga ka seal tegeleda kus ma alati olen, seega mitte kodus vaid kas liikvel olles (muidugi mitte roolis!) vaid kõrvalistujana, rongis seiklejana, kusagil matkates või ns aega veetes. Aga, mis on see minu nunnu, mis peaks olema hea hinna ja kvaliteediga?
Võtsin lahti emti lehe ning e-poes läks läbikammimiseks. Ma ei pannud sinna kindlat mudelit vaid lasin võrdlusel parema välja valida. Kuid 1+ mida ükski võrdlus välja ei too on minu uue ninnunännu metallist servad. Vanal olid ka samad ja ma teadsin, et need kaitsevad kukkumise eest, sest ma pole pühak, ma ei hoia seda alati nagu kulda pihus ja lapsega samal ajal tegeledes libiseb see nii mõnelgi korral peost. Eelmine pidas vastu 3 aastat, minujaoks suurepärane! Muid probleeme temaga ei olnud kui lõpuks see katki kukkumine.
Niii.. võrlusest. Kuna populaarseim oli Sony, mehel on samuti Sony ja üldse on nad kenad telefonid, siis sealt ma alustasin. Teadsin, et hind jääb sinna 400+/-, valikut oli. Apple ma välistasin, sest maksta selline raha lihtsalt näritud õuna pildi ja muu lisa eest, mis minu-jaoks väga erilist rolli ei mängi, tundus naeruväärne ja kui eelmine pidas vastu 3 aastat, siis ei näinud ma mõtet see raha nii lühikese aja jaoks välja visata. Ma olin kiindunud juba mitmesse Sony telefoni. 1 lemmik oli Sony Xperia Z3, aga lõppvalikusse jäi hoopis Samsung. Miks? Sest mulle meeldis välimus ja kõik muu muu mis sellega kaasa sai. Seega.. nüüd oman J5-te. ;)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.