Tugevad valud ja 2 aastat

Uskumatu, aga kaks aastat tagasi sai minust ema. Olin tüdruk, kes ei jaganud lastest halli haisu ka mitte. Nüüd tänasega saab minu emaks saamisest mööda 2 valu, pisaraid, appikarjeid, hellusi ja armastust täis aastat. Markus saab täna 18:37 kahe aastaseks.

Ma olen põlenud põrgus.. kannatades depressiooni all. Minu laps on pidanud minuga vastu 2 aastat, kus emme oli kord hea ja lõbus, siis aga tige ning halb. Me oleme suurepärased, ning kõik mis oli on Markust väärt! Nii imelist, tarka ja andekat last poleks ma loota osanud. Meie elu on tänu temale täis õnne ja õpetusi. Me areneme koos. Laps on õnn keda saada kardab iga inimene. Meie õnn! Meie poja! Palju õnne sulle mu pisike varandus!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.