Sõida surnuks!

Nii tige teema on kindlal põhjusel. Ma ei tea mida maanteeamet õige mõtleb, aga mina riputan küll hommikused ohuolukorrad nende kaela.
Vähe sellest, et hommikuti valitseb asfalditel kiilasjää ja soolaga ja muu abivahendiga hoiame kokku, sahad ei lase terasi vastu maad, et kõik puhtaks teha vaid peavad oma kulumisele mõtlema ning asfaldi elueale, kuid minu eluiga ei huvita enam kedagi.
Naine, ema, tütar, sugulane ja lapselaps nagu ma olen... tulen hommikuti poole kuueks tööle valmistudes pikaks 10h kestvaks tööpäevaks. Olles ärkvel kella neljast, sest pean läbima oma kulul 30km ning, siis tervelt see 40min oma elu eest võitlema! Põhipoint polegi jää ja ootamatu olukord teedel vaid see paganama rööbastik või mis tahes muster keset teed! Peaks sinu tähelepanu justkui püüdma kui vastassuunda kaldud, kuid sellel libedal teel võtab ainsagi lootuse teel püsida, sest kontakt rehvi ja maa vahel kaob sootuks. Nii me leiame endid olukorrast kus ainu8ke lootus on üleloomulik jõud või vedamine, et auto säilitab kursi ega sea oma nina metsa poole.
Kuid ma tänan selle jubeduse loojat, ma märkasin tõesti, et tee oli kitsas ja ma sõitsin jääkamakast möödudes oma vasaku esirattaga sellele "elupäästjale" ning mõikasin, et kohe saavutan kontakti auto ja puu vahel!
Olge liikluses ettevaatlikud, sest kui need kes teadma peaks kus on oht, seda ei tea, siis sina oled lihtsalt hundi hambus jänes.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.