Paks nagu kõrvits


No nagu ikka tulevad kusagilt mingid killud. Leitakse ju põhjust kõikjalt ja kui sa ei taha, et sulle keegi või miski meeldiks, siis ikka ju leiad mingi asja miks, ta seda ei ole või ei meeldi. Nii siis taas mul ka juhtus, et sain kommentaari, mis muidugi ikka natuke hinge ka läks, aga kui tegu pole lähedase inimesega, siis väga südamesse ka sõnu ei haara. 
Paar päeva tagasi sain ma meili, pealkiri oli kommentaar, no ja siis lugesin. Inimene oli näinud mind tööjuures ja kuna minu töö riided on orantsid, siis oli see ka osa kommentaarist. 
Nägin sind nüüd ka päriselus ja sinu välimus rikkus sinu blogi täiega ära. Sa oled paks nagu kõrvits ja enam ma ei suuda midagi lugeda mida sa sinna arvutisse trükid, sest ma kujutan ette kuidas sinu rasvased viinerid mööda klahve jooksevad. Hakka trenni tegema paks!
Teate mida ma esimesena tegin kui ma seda kommentaari lugesin? Ma vaatasin oma sõrmi. :D Kujutate pilti.. rasvased viinerid, kahjuks ma neid küll ei märganud, aga sõrmed olid nagu sõrmed ikka, saledad, vb natuke lühikesed, aga tavalised. Paks olen ma jah, aga kus ma seda salanud olen, trenni ma juba kahjuks teen, et siis vist pole tulemusi näha. Kuid mul on hea meel, et keegi sellise motivatsioonikirja saatis. ;)
Igas tahes oli mul üle pika aja midagi millest kirjutada ja kuigi see ikkagi tööd puudutab, ma ikkagi pidin teiega seda jagama. Mind pole ju varem kõrvitsaga võrreldud, lehmaga küll, aga mitte kõrvitsaga. Aga halloween on ju tulemas, et siis olen õigeks ajaks õigesse vormi saanud. :P

Kommentaarid

  1. Einoh :D See on tõesti väike inimene, kui muidu koguaeg on olnud huvitatud Sinu mõtetest ja kirjaridadest, aga nüüd sellise väikese asja pärast niimoodi toimib. Pole sõnu :S
    Mis siin ikka...selliseid inimesi kohates saame vaid olla õnnelikud, et me ise sellised ei ole :)

    VastaKustuta
  2. Mind ajas ta kommentaar lausa naerma :D Arvan, et see inimene pole ise elus ühtegi ülekilo omanud, et arvab, et see kõik niisama lihtsalt kaob kui ühel ilusal päeval jõusaali uksest sisse astud :D See ei käi nii lihtsalt, et ütled kellelegi "mine trenni" :D Niisama trenni tehes ei muutu midagi. Tuleb harrastada tervisliku elustiili elu lõpuni, kus on tasakaalus nii tervislik toitumine kui regulaarne liikumine.. aga tundub et see kommenteerija ei tea sellest asjast tuhkagi :D

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.