Tutvustamine/Reklaam?


No ma ei tea, kindlasti on mingi võimalus oma blogi reklaamida, aga mina ei oska seda no mitte üks deps vist, sest saan pidevalt sõimukirju, et blogi jagan. Nojah, eks see ole ka üks asi mis ikka kaasas kõigega käib, aga usutavasti on ka originaalsem viis. 
Hetkel olen ma oma mõtteid jaganud nt emmede gruppidega, samuti tutvusringkond on minu lugejaskond ning kasutan ka peredele mõeldud kodulehti. Jagan oma postitusi ja saan ka kenasti tagasisidet, kuid kindlasti on veel neid keda huvitaks see mida jagan. Nt lapse kasvatamine, suhe, kodu, depressioon, võitlused hea tuleviku nimel, niisama sügavam lähenemine maailmale.
Seega, kui minu lugejate seas on veel neid kes asja jagavad ja sama valdkonnaga tegelevad, siis oleksin õnnelik kui te konkurenti natuke aitaks- kuigi ma ei mõista selle konkurent olemise tähendust, sest kui ma leian veel huvitavaid blogisi mida lugeda, siis ei hülga ma teist vms. Juhul kui seda mõeldakse. 
No ja mida ma ikka pikalt seda postitust venitan kui ma soovingi heasoovlikelt inimestel natuke abi ja juhiseid. :) Vb teengi ma hetkel kõik õigesti ja polegi muud lisada, aga küsija suu pihta ju ei lööda. ;)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.