Trennipäev


Hommik algas küll 1 kaneelisaiakesega mille mees mulle hommikul saiakese poest tõi, aga samas
sättisin ma just valmis ka trenniriided ja varsti-varsti viivad mu jalad mind jõusaali. No ja hiljem ma kappan ka tööle. 
Püüan saada sisse tagasi seda trennivaimu mis mul enne last oli ja kuigi paljude usk on väike lapse kõrvalt treenijate osas, siis olen ma selle võimaluse eest oma töökohale tänulik. Sest kui sa ei püüa, siis ongi lihtsam öelda, et lapse kõrvalt nagunii ei saa/jõua/ole võimeline. No mina olen, sest mida ma ikka teen kui viin poja kell 8 lasteaeda ja ise pean tööle minema pool kaksteist. 
Trennist lähemalt.. tavaliselt nagu ikka, siis alustan ma venitustega, siis jooksen mingi 20min rahulikult, edasi suundun sõudepingile, siis kõhulihased, kükid hantlitega. No teisi masinaid ma ei oska nagu nimepidi märkida, aga siis teen mäkke kõndi, tasakaaluplatvorm ja kõik ringiga otsast pihta. Muidugi ei jookse ma enam 20 min vaid mingi 5-10 min kiirel tempol mäest üles ja üldiselt iga ringiga ma suurendan koormusastet. Nii ma tunnen ka ise ennast paremini. Lõpetan ujumisega. 
Sedasi püüan ma jõuda oma kehani tagasi ja kraapida maha see laiskus ja viletsus voltide näol oma kõhult ning vähendada seda jama oma kintsudelt ja tagumikult. 
Miks ma kaalu langetada tahan? Üldiselt rumal küsimus, sest ma ei tea naist kes ei tahaks näha vapustav välja, panna selga kleit ja tunda pilke oma kehal. No mina tahan, see on nagu kompliment kui keegi järgi vaatab, aga solvang kui seda tehakse siis, kui tead, et sul on 10 lisakilo ja nad vaatavad seda kuidas sa ühe jalaga teisest möödudes slaalomit teed. Kui inimene on laisk ja motivatsioonita, siis lohutabki ta ennast sellega, et "kurvikad" naised on kenad. Jah ongi, aga siis kui kurvikus tuleb lihastest või sellest, et oledki voolujoonelisem naine ilma liigse rasva ja pekita. Voldid ei ole kurvikus, aga samas kui on neid kes tunnevad end ka sedasi reaalselt ilusana, siis seda ka ette heita ei saa. Tugev naine suudab ennast panna oma ülekaalulises kehas hästi tundma. Mina ei suuda, seepärast ka siban kohe trenni, et anda rasvapõletusse oma panus. 
Kaunist päeva!

Kommentaarid

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.