Terve päev iseendale? Laps lasteaias.


Ma ei osanudki kohe kuidagi kusagilt alustada. Ärkasin ja viisin poja lasteaeda kuhu ta suurima rõõmuga alati minna on tahtnud, paraku sel korral see nii ei olnud ja laps klammerdus minu jala külge kui astu tule teine, südant lõhestavalt nuttev laps. Tundsin ka ise korraks nagu viiks teda tapamaija, aga tegelikkuses ma ju tean, et seda see teps mitte ei ole.
Niisiis tegin ma südame külmaks ja tulin tulema. Autos küll pea vajus korra vastu rooli suure ohkega, aga siis juba mõtlesin, et vaja kodus liistud lakke panna, mis nüüd muidugi on ka laes, aga kui mees tuleb, siis ma ei tea kas nad pärast ka enam on. :D Korraliku praagiga sain ma küll maha ma ütleks. :/ Kuid no keegi need sinna panema pidi ja seal nad siis nüüd oma täies koleduses on. Aga hing ikka kripeldab, tunnen justkui Markus tuleks kohe uksele ja hüüaks Emmä! Nojah.. aga tema mängib lasteaias ja kui mina üle ei mõtleks, siis vb suudaks ma isegi natuke magada, kuid tegelikult tahan ma peagi minna kohvi tegema, siis ajakirja lugeda, raadiot kuulata, mõne hea filmi rahus ära vaadata, natuke korda luua külmikus ja wc puhtaks kraamida. No ja siis pean ma otsustama kas panna lasteaialapse voodi meie voodist eraldi? Oh.. see vast see kõige jälgim osa ongi, sest mõte, et ma ei saa teda öösel kaissu võtta ajab judinad peale. Siiani on ta minu kõhubeebi ja peab olema käe ja jala ulatuses- isegi, kui ta mu närvid läbi närib samal ajal. KUID TA ON JU MAAILMA NUNNUM POJA!!!Ma ei tea.. mis emad need superemmed on kes suudavad lapse lasteaeda viia ja siis koju nautima sõita oma vabadust. Mina tunnen, et tükike minust on ära võetud ja see on nii paganama nõme elu kulg. Saaks siis tööle ka vähemalt! Teine asi mis ma täna ära tahan teha on Fitlapi kava järgi jõutrenn, ka siis ma usun, et tunnen ennast juba paremini.
Ja mis teema selle kullarongiga on? Kõik muudkui jahuvad sellest! Muidugi on vinge leid, aga see pidev vatramine ei muuda seda lahedamaks ega kullakoormat suuremaks. Iseenestest pakub see ju nii mõnelegi huvi ja lahe oleks olnud näha KUIDAS nad selle rongi leiavad, emotsioon ja muu säärane, kuid see on juba leitud, minema transporditud ja no mis siis ikka vahtida.. peagi laetakse kuld maha ja tehakse rahaks ning ajalugu on taas tüki loovitanud. Kuid kindlasti loeks ma selleteemalist raamatut kui need otsijad selle välja annaks. ;)
Uh, ma loodan, et poja ikka sööb lasteaias.. üldiselt ta ju kodus suure söömaga ei ole, ehk seal on. Teiste eeskujul vaja süüa ju. No ja siis magab ta ka esimest korda lasteaias, mõmmi sai ta küll kaasa, aga kas jääb ka ikka tuttu või nutab emmet taga? Ehk ikka magab, sest päev väsitab nii ära. Igastahes on minu päev iseendale täis mõtteid lapse heaolust. Eks see võtab ka harjumist kui sa pead justkui 2 aastat pidevalt kaelas olnud lapse võõrastele loovutama. JA mis usaldust see veel vajab.. ma ju täpselt ei tea mis ja kuidas seal on ning kas Markus on hästi hoitud, kuid eks ka see ole minu paranoia.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.