Täna on üle 2,5 aasta minu esimene tööpäevTunne on segane. Eile olin ma õnnest katki rebenemas, täna hirmust maapõhja vajumas. Kuigi töö ei ole mingi hullult raske, kuid vastutusrohke, siis ei tohiks nagu väga hirmus olla, aga ma ise ka aru ei saa mida kardan. Vb kardan ma seda, et ei suuda kohaned, ei saa teistega läbi millegi pärast, hakkan lapsest nii jubedalt puudust tundme, et see teeb haiget, või hoopis hakkab mulle töö nii meeldima, et minu elu muutubki totaalselt.
Igal juhul, hetkel on mul närvikõdi sees, magada ma pole korralikult saanud aga tööl olen ma kella 22-ni õhtul. Koju jõuan vast üheteistkümneks kui poja juba magab, vb mees ka. Ma ei tea kas ma olen siis rampväsinud või tahan hoopis muljetada. Kui ma muljeid jagada tahan, siis läheb jamaks, sest üldiselt mees minu jutukesi kuulda ei taha (vb seepärast ma blogi pidama hakkasingi? Ma ei tea), seega pean ma lihtsalt köögis need endast välja elama, et ma saaks rahus magada.
Ah.. nüüd lõi pähe, et minu hirm võib tingitud olla eelseisvas mitteteadmises. Kuna töö on graafiku alusel, siis ma ei tea veel oma graafikut ega vaba aega mis mulle jääb. Kindlustunnet ei ole täna minnes, et kas nv on vaba või ei kas kutsutud sünnipäevale saan minna või mitte, kas ma üldse näen meest peale horisontaalses asendis magamise või ei. OEH.. ja tegelikult põen ma ette ja taha, aga kõik läheb nagu alati suurepäraselt! JA MA ISE ISE olin see kes tahtis vaba aega ja tööd, et kodusest elust puhata, jalad alla saada, raputada maha süükoorma kodus istumise pärast. Isver ma olen rumal! Ise saa ka aru kui siia kirja panen, et ma ise olen ennast koju ketti pannud ja muretsen alalõpmata kas mees saab söödud kui koju jõuab, kas ta on nõus last vaatama kui ma välja tahaks minna. Saaks ma siia praegu mõne smailikese.. nt sellise kus ta on hull. 
No eks näis, ma arvan, et ma armun töölkäimisesse ja elu läheb joonde. :)


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.