Pakike Aravon OÜ´lt - Placent Activ


Mul oli selline elevus sees kui ma pakile järgi sõitsin. Muuseas käisin täna jalgrattaga väntamas! ;) Kui olin paki kätte saanud, siis oli elevus nii suur, et ei jõudnud koju saamiseni paki avamist ära oodata ning avasin selle sealsamas. No ja siis kodus tegin teile ka pildid, et mis ma siis sain sealt. :D
Kuna ma olen lugenud ja kuulnud nende toodete kohta nii palju head ja huvitavat ja kohe käsi südamel võin vanduda, et pole veel halva sõna otsa koperdanud, siis võin uhkel hüüda, et nüüd olen küll üleni õnnega koos ja täna ka kohe neid kasutama hakkan. Fantastiline! Nüüd on mul juba üle ka nuusutatud, et mis lõhnaga on ja vaadatud, et kui paksud/vedelad, et teada palju pähe panna. Lõhn on suurepärane, šampoon on magusama lõhnaga ja palsam värske lõhnaga. Kehakoorijat olen juba korra tellinud ja seda võin ma juba ette hõisata, et kui sa tahad TÕESTI, et sul oleks siidine ja pehme nahk, siis igal juhul oleks just see minu esimene valik. Mul on veel kogemust tsitruselõhnalisega, mis keha justkui natuke ka jahutas ja tekitas lõõgastava tunde, ning lõhnas nagu sidrunhein, mis minule on täpselt meelepärane.
No, aga mis ma siis sain?TAHAD ENDALE KA? SIIN ON LINK
http://aravon.ee/index.php/juuksehooldus/placent-activ-juuksehooldustoodete-komplekt-3-toodet-sampoon-palsam-ampullid.html

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.