No täna sai ennast küll ületatud ja tehtud trenni, mida ette ka poleks kujutanud.

Kell üksteist läksime ujuma, ujumine oli 2h väikeste pausidega mis hõlmas vettehüppeid, teise kandmist,
No ma kiidan ennast täna ja väsinud olen ma ka nii, et kohutav kohe! Loodame, et hommikul väga raske ärgata ei ole ja ööunne jään ma ka ilusti. Nagu väike laps kes on terve päeva möllanud ja nüüd tahab kaisukat ja patja, et tuttu minna ja korralikult magada. Aga no ülehomme on mul vaba päev ja siis ma kavatsen küll und täiel rinnal nautida.
Ega ma pikemalt ei oskagi midagi kirjutada selle trenni kohta. Ujumise pole küll minu parim ala ega meelsaim spordiala, aga no hakkama ma saan ja ära ei upu, teisi ka ära ei uputa ja kui vaja, siis igal juhul olen valmis ka päästma. Ujumine on selles mõttes hea trenn, et kõik lihased saavad koormust, paraku peale eneseületust kohe saledaks ei saa ja motivatsiooni ei tohi ka ära kaodata.
sukeldumist ja 400m ujumist 8minuti sisse. Ma ei hakka ka kiitlema, et ma sellega hakkama sain, aga 400m ujusin ma ära peatusteta ja kindlasti olen ma ennast kordades ületanud. 10m veealust ujumist ja no vahepeal sai ka sauna sooja, et vesi taas külm tunduks. :D

Kõigile kes võitlevad ülekilodega: FITLAP mina usun ja tean, et toimib, ka sina ei pettu!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.