Minu Tattoo lugu

See on üks vahva lugu, sest ma olin nii väga endale tätoveeringut tahtnud. Küll ma otsisin, et mida teha või kelle juures ja mis raha eest. Kuid uskumatul kombel jooksis kõik mulle ise sülle. Seega, kes ütles, et magavale kassile hiir suhu ei jookse?
Töötasin ikka omajagu aastaid tagasi Põhjakeskuses kassapidaja/müüja/kujundaja kohal ja kui koos juhatajaga tööl olime, siis nägin, et inimesed kogunevad ühe ukse taha ja vahivad akendest sisse. Nojah, ju siis midagi huvitavat seal on, aga tegin rahumeeli oma tööd edasi. Siis kui rahvas hakkas hajuma nägin ka mina mis toimub. Üks mees tätoveeris seal ühe näitiku randmele midagi! Ja minu jalad hakkasid värisema, teadsin, et minu keevalise loomu juures on see minu hetk! MINU! Nojah, üldiselt olin ma oma kolme lemmiku vajel otsuse teinud ja lippasin juhataja loal siis endale ka üht kritseldust paluma. Ja ma sain jaatava vastuse.. pool tundi ja saate ka endale, valiga kuhu ja kui suur, kas värviline või must-valge.
Juhataja hakkas naerma kui ma tagasi oma kassasse hõljusin. Nojah, eks seda oli näost näha, et üks minu unistustest saab täide viidud. Lippasin apteeki ostsin vajaliku kraami, et hiljem põletiku vältida ja juba seisin ma seal, oodates, et millal mina endale enda oma saan. Oh, lõpuks paluti siis näidata kuhu ja anda pilt. Järgmisel hetkel lamasin ma diivanil ja minult uuriti, et kuidas valu talun, sest valisin valusa koha. Hmm.. hästi talun, hakkame pihta!

Nüüd te kõik ootate, et pisarad jooksid ja nutt oli kurgus kinni, et surusin küüned diivanisse ja mõtlesin vaid millal kõik lõppeb, et ma kahetsesin ja arvasin, et olen lollide loll! Aga ei, ma olin tubli vapper tüdruk ja tegime pildi ilma pausideta valmis. Pealegi polnud see nii suur ja mind oodati tööle tagasi. Ja siis muidugi see rahvas kes aknede taga muudkui vahtis. Natuke oli selline eksootilise looma tunne, aga see ei häirinud. Tahtsin kogu hingest vaid pilti näha. Kui pilt valmis, siis sain ka ise pilgu peale visata. Oh kuidas ma oleks tahtnud tüüpi kallistada selle suurepärase töö eest!


Nüüd on sellest möödas juba 4 aastat ja ikka kõik meeles justkui oleks toimunud eile. Ma olen võidelnud oma kaaluga, olnud rase, sünnitanud, saanud venitusarme, päevitanud ja nahka ajanud, kuid minu pildike on ikka veel fantastiline!

Kes see andekas oli? Uuri SIIT

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.