Minu juuksed on TÕESTI kasvanud ja olen kasutaud alles 4 ampulli (ILU)+ võrdlus

Uskumatu, ma poleks arvanud, et pähe valatav vedelik ja juuste lihtne pesu aitavad kaasa juuste kasvule. Ikka olen ju kuulnud, et juuksed saavad jõu sellest mida alla neelad, sest pähemääritavad vedelikud juurteni ei jõua ja juures võtavad nagu taimed, energia maapinnast, ehk siis minu peanahast. 
Igal juhul on 3cm üllatuslik kasv kahe nädala peale. Peale kõige on juuksed mõnusalt pehmed ja siidised ning püsivad ka kauem puhtana! Olen TÕESTI rahul ja mul on selgunud taas uus lemmik! Suured tänud Aravonile sellise fantastilise kingituse eest, sest ma ei määrinud mingit jama pähe vaid ikka toimivat ja mõnusat toodet!
Seega, kes pole veel Aravoni lehte külastanud! Teid ootavad seal kõiksugused lahedat tooted, ja mina julgen soovitada kindlasti mõnusaid kehakoorijaid ning ka Placenta Active juuksehooldustooteid! Kehakoorijas olen ma veendunud juba varasemast ajast! Sain kingitusena ka kohvilõhnalise, kuid varem olen tsitruselisi kasutanud ja ausalt! Aroom on jumalik ning pärast pesu ei ole sa lihtsalt nagu rasvane hani vaid lihtsalt siidpehme ja keha lõhnab suurepäraselt!  Ma ei tea kuidas teile kinnitada, et see nüüd ei ole lihtsalt üks nõme reklaam tootele vaid tõsi, kuid seda ta on. Kindlasti on ka neid kelle peal ei toimi, ka kõiksugused ravimid ei toimi kõigi peal samaväärselt, nii on ka ilutoodetega. Kuid minu peal toimis ja kuigi tavaliselt olen mina just see kes feilib kõikide kiidetud toodetega, sest ikka ja jälle tõden, et ei toiminud, siis Aravon on tõesti rõhku pannud ausatele ja mõnusatele toodetele! Nautige enese hellitamist, mina kindlasti naudin seda! 
Sama võin ma ka Villapai toodete kohta öelda mis on mõnusad ja mis veel parem! Looduslikud!!! 
Mõnusat katsetamist!


Kommentaarid

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.