Minu ilutoodetesse piilumineNii nagu varem kirjutatud (LINK) sai, siis sain pakikese juuksehooldustoodetega Aravon Oü`lt, ning hetel käib Placent Activi testimine. Täna siis kasutasin esimest korda ja kuigi hetkel on juuksed veel niisked ja päris aru ei saa, siis šampoon tegi küll juuksed megapuhtaks ja palsam taas pehmeks. Varem on mu duširuumi sisustanud Richi toodete sari ja päris enne seda Envie juuksehooldussari. Kõigiga olen ma siiani meeletult rahul olnud, Placent Activ on küll aga testimisel, kuid mu ootused on suured ja kõrgesti laes. Seega loodame parimat, et minu lemmikute hulka lisanduks veel üks aare. 


  • Nagu näha siis on mul seal ka kreemi venitusarmidele, tselluliidile, niisama kehale.. no ja mehe habemeajamisvaht on ka näha millega ma vahest TÕESTI ise ka, küll aga jalgu raseerin. Siis on Elizapeth Ardeni kehakreem, Label, m juuksekaitsesprei, Envie juustesse pihustatav palsam, Richi šampoon, palsam ja õli mis on hetkel  minu pesuruumist välja kolitud, et oleks Aravoni toodetel ruumi, no lõhnaõli vast tunneb igaüks ära. 
    Soengu jaoks on mul see punane pudelike nagu siis selleks, et soengud mida ma vahel harva teen püsiksid. Sama otstarbega on ka see tuubike seal Richi õli taga, annab ka metalse läike juustele, see selline geel, samuti hoiab soengut. Kust mina oma tooted saan? Üldiselt tellin, või hüppan mõnest salongist läbi ja ostan. Vahel satub ka poodides mõni pihku kui on jälle uus ja huvitav või tahaks mõnda muud lõhna juustesse. Vahel on käed karedad ja kreem on kodus, seega saab midagi jälle ostetud. Nagu nt see kehakoorija Garnierilt millega ma väga rahul olen ja juba teine tuub kasutuses on.
Muidugi surfan ma ka juuksuridootete lehtedel ringi ja otsin taas mingit suurepärast pakkumist. 
No meigist ei oska ma teile küll muud kirjutada kui ostan ikka poest ripsmetele ja kulmudele midagi ning ongi kõik. Mõnikord satub ka midagi muud juurde, aga siis ta ootab oma parim enne läbisaamist. Seega pole mul kosmeetikakoti sisust küll midagi kirjutada, sest ma lihtsalt ei oska midagi peale nende kahe eelmainitu ja huulepulga kasutada. ;)
Ps.. ORIFLAME on mul ka tootevalikus sees. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.