Luksus minu vannitoas


Ma aina armun ja armun üha rohkem Placent Activi. Kui ma vaatan ja näen oma juuste kasvu, siidisust, puhtust ja mõnusat lõhna tunnen oma ninas, siis tean, et minu vannitoas valitseb luksus. Ma olen rahul, seda on vähe öeldud, julgen seda soovitada kõigile ja südamest.
Olen seda mõnusat toodet testinud nüüd juba kolm nädalat ja veidi peale, pean tunnistama, et minu süda ja hing on samuti palsamit saanud ja olen sulanud kui jää päikese käes. Jumaldan seda lõhna mis valitseb pesemise ajal, ma naudin puhtust mida tunnen kui olen šampooni välja loputanud ning siidisust mille jätab palsam! Uskumatu, aga nii on! Ma poleks uskunud, et üks hooldustoodete komplekt nii hinge poeb! Ja need ampullid! Teate, kui te arvasite, et peate endale rasva pähe määrima, siis tunnistan, et ka minu hirm oli alguses see, kuid ei. Kapslitest jookseb välja justkui vesi. Tavaliselt kummardan ma pea alla, võtan juustest kinni, ajan pea püsti hoides juukseid üleval ja lasen siis keset pealage- peanahale selle kõik voolama, nii ei valgu see juuksekarvu mööda alla vaid ikka mööda pead laiali. Ja lõhn? No ma seda pole veel tähele pannud, et ta tugevalt lõhnaks, pigem on lõhnatu vedelik. Ampulli avan rätiku vahel, sest tegu on ikkagi klaasi murdmisega, kuid see pole mingi probleem. Ma hindan klaasi väga just seetõttu, et see on kõige puhtam pakend millele iganes. 
Minu juuksed kiidavad Placenta Activit ja mina kiidan samuti. Kui olen toote lõpuni kasutanud, siis näitan ka teile tulemust taas, et te näeksite, et see TOIMIB ja te hakkate seda jumaldama!

Praegune tulemus on olnud selline

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.