Kuhu kõik mu lugejad kadusid??!


Mina muutkui kirjutan ja kirjutan, et oleks mida lugeda. No ja siis jagan ja teen ennast lolliks jne, aga kus minu lugejad on? 
Ma olen nüüd lapanud läbi oma eluloo ja kurvad ning rõõmsad hetked, visanud lugejate jalge ette oma pere mured ja põhimõtteliselt ka oma kodu. Isegi seda te teate, et ma hommikuti ei suuda ära öelda kuumale kohvile suhkruga. Aga kus te olete?
See on minu esimene postitus minu lugejate poole. Nende poole kes kaasa elavad minu elule ja lugudele. Teile kes te hoiate pöidlaid, et ma täna tööl ka vastu peaks. Teile kes kirjutavad mu meilile oma muresi ja paluvad abi. Teile kellele ka mina siin kaasa elan ja keda austan. Teile kellele minu blogi närvidele käib ja neile kes mind vihkavad. Mina olen pideval teiega, aga kus teie olete? Mõni üksik jätab oma jäljekese kommentaari näol, aga teised? Kui mina ennast siin hingeliselt lahti koorin, siis peab ju mingi mõte ja arvamus tekkima. Anna siis sellest minulegi teada, las ma ka tutvun teie mõtetega. :)
Mina olen ju siinsamas ja ma näen numbrite kaudu, et ka teie, aga mitte üht sõna? Ma ei karda kriitikat, ma säraks meeleldi mõne hea sõna käes. Teil on ju ka võimalus minu päeva muuta ja sellest osa võtta. Kirjuta kommentaar ja see käib minu peas terve päeva kaasa. ;) 

Seega, TULD!
Teie Kristel

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.