2 pikka kohutavat päeva

Reedel ma veel täpselt ei aimanud, mis mind ees ootab, teadsin, et mees ja laps lähevad nv maale (Viljandi-Türi vahele) ja sealt edasi Räpinasse, katsikule. Nojah, olgu siis, ma teadsin, et issi saab pojaga hakkama ja ämm on ka abiks. Seega olin ette valmistunud ja kui nad ära sõitsid, siis mõtlesin isegi, et oh, ma saan puhata! Õhtu oligi tore ja vahva, ma vaatasin filmi ja mugisin Toffife komme sisse. Häbi küll, aga ma ei hakka valetama, et mingeid porgandeid sõin kui ma neid ei söönud.  Film oli superhea ja kõik oli Fine! 
No, aga siis said kommid otsa, film läbi, jõin natukene vett, siis vaatasin kas peaks ahju kütma- pidin, panin tule alla, koristasin veel natukene ja sättisin ennast voodisse.
Nii ma siis vedelesin voodis ja vahtisin lakke, küll häiris mind valgus mis aknast paistis ja siis vaikus mis toas valitses. Ajasin jälle püsti ennast ja jalutasin kööki, vahtisin aknast välja, siis jalutasin niisama tubades ringi, panin raadio tööle. Lõpuks sain nagu puuhaluga mööda kukalt kui lapse mänguasjade kasti ette seisma jäin, et ma ei saa rahu kui ma ei tea kus ja mis mu laps on ja teeb. Siis ronisin voodisse vahtisin arvutist lapse pilte, aga ikka ei rahunenud hing maha. Mees on ka puudu, no ja siis vaatasin perepilte, aga see vaid toitis minu igatsust ja ma lihtsalt läksin närvi. No mille kuradi pärast ma ei suuda lihtsalt voodis olla ja magama jääda, lihtne ju, PANEN silmad kinni ja JÄÄN magama! No muidugi! 2h ma möllasin selle unetuse ja igatsusega ning lõpuks ladusin padjad ühele ja teisele poole ennast, lapse karu kaissu ning LÕPUKS! ma jäin magama! Hommikul olid mu kuradima silmaluugid kell 7 lahti. No õuduste-õudus! Ma pean peaaegu, et keskööni tööl olema, aga ma ei maga! Võitlesin voodis kuni üheksani ja jäin lõpuks magama. Ärkasin kõne peale mis tuli kell 10 mehelt. TÄNAN! Laps nuttis, mees oli närviline, urises sinna telefoni torusse ja ma tundsin, et hakkan kohe oksele. Teemaks oli, et kas läheme või ei lähe Soome, kuigi jutt ju jäi, et lähme. Ah! Põrgusse, lõpetasin kõne ja ajasin ennast voodist välja, tegin kohvi, istusin ja vahtisin aknast välja.
Tööpäev oli veel hullem, paras mässamine 5 liikmelise joobes seltskonnaga kellest kaks olid täiesti pöörased. Mul oli nii kurb ja kahju, et ma ei saanud kuidagi teisi kliente ka kaitsta ja politsei ei andnudki ennast näole. Lõpuks saime oma jõududega nad sealt välja. Järgmine kord tuleb lihtsalt füüsiliselt minema lohistada sellised umbjoobes inimesed.
Aga ega ma kodus jälle magama ei jäänud vaid sõitsin venna juurde. Kui olin tunnike seal olnud, siis oligi juba kell üle südaöö ning suundusin koju tagasi. Mida ma tegin, hakkasin filmi taas vaatama, sest magama ma küll oma päevaste elamuste tõttu ei jäänud. Kui lõpuks kell 3 magama jäin, siis ärkasin napilt üles ja pidin juba tööle minema! Ah kui mõnus eksole! Õnneks oli tööl rahulik ja tore ning olin juba selleks valmis kui mind ootas kodus maruvihane mees kes oli väsinud ja pidi pestud pesu kuivama panema. Mis teha noh, eks ma aitasin teda, tegin pojale musi ja kalli, kes magas juba, käisin pesus ning suundusin magama. 

Loodan, et homme on parem päev. Igastahes, nv oli NÕME!
Aga Teile mu kallid lugejad, kaunist päeva, ilusat nädalat!

Kommentaarid

 1. Käisin "toaletis"?
  Sõin "peebiporgandeid"?
  Megairrrwwwww.....
  Jooma-jooma-jooo, õpi enne kirjutama korralikult kui oma saastblogi igal nurgal reklaamid.
  Ma ausalt ei imesta, et mees sind ei salli.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma arvan,et su mees ka sind ei salli kui teisi kritiseerid :)

   Kustuta
 2. Kirjutad väga sujuvalt, see oleksx sinu võimalus

  VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.