Töövestlusele

No üle pika aja saab jälle jala tööle tõsta.. ma loodan. Aga kui juba vestlus, siis arvatavasti ka tööle. Ei jõua ära oodata, et saaks inimese kombel hommikul tööle minna ja õhtul tulla. Paraku on kõigega koos ka meeletu hirm, sest varem ei olnud mul väikest inimest kelle kätte jääb seniks minu süda ja kelle juures on terve päeva minu mõtted. Samuti pole ma teda siiani väga kellegi teise hoolde usaldanud ja juba mõte tekitab judinaid, et jätan ta lausa lastehoidu terveks päevaks.. võõrasse keskkonda, võõra inimesega. Alguses on kindlasti kõik ilus ja tore, aga minu puudumist märkab ta kohe kui ära väsib. 

Aga töö.. ma veel ei tea mis graafik mul tuleb, sest töö on öiste vahetustega samuti ja ei ole esmaspäevast reedeni vaid valikuliselt 7 päeva hulgast. Seega on pea pulki täis ja hirm ka, sest ei tea mis täpselt ees ootab ja kas ma tulen toime nii füüsiliselt kui vaimselt. Olen ju suur kodukana kellele meeldib kodus pere eest hoolitseda.. nüüd lähen ma hoolitsema teiste eest ja mure kuidas kaks meest kodus toime tulevad ja mis nendest maha jääb.. nojah. :D
Aga meil on väike unistus ka ja arvatavasti kipub suurem väljaminek tulema, seega ON mul kohe kindlasti tööd vaja. Loodame parimat. Võite mulle kell 14 pöidlaid hoida, et kõik sujuks nii nagu ma loodan ja ootan ning nii, et minu perele see samuti hea oleks. :)
Kaunist palavat ilma Teile kallid lugejad ja nautige seda suvenatukest mida tänane ilm pakub. KALLID!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.