Paljas laps rannas? Palja beebi pildid netis?


Nüüd pean küll vabandama, aga ma olen lausa tulivihane. Ma lähen oma perega avalikku randa ja sel nad on.. emad ja nende paljad lapsed. Eimidagi ebatavalist, sest kunagi olime ka meie rannas kuni kooli minekuni alasti, raha polnud, et ujumisriideid osta. No ja siis veel need netist vastu hüppavad soo pildid.. lugesin hiljuti pilti tekstiga, et neil on ikka täieõiguslik härrasmees. Vabandust, aga pissiva poisi nokupilt kuhu ole jäädvustatud isegi mitte lapse nägu ajab tigedaks. NO MILLE JAOKS ON VAJA, ET SINU 1000 LIIKMEGA SÕBRALIST SEDA NÄEB???? Halllooooo, enamus su sõpru seal listis on mingid klubituttavad või vanad koolikaaslased kellega sa ei suhelnud, aga nad käisid ju parraleelis. Ja siis leidub ju nende seast üks kes vaatab seda nokut ahvatlusega, salvestab pildi või seab töölaua taustaks lausa. 
Ma olen päris aus.. minu lapsest on alasti pilt siis kui ta oli kaalul ja oli vast 3min vana. No ja kodus kärpisin ma pildi ära, et keegi ei tea Kui paljas ta siiski seal on. Praegu jookseb ka minu põnn mässuta ja palja tilliga ringi, aga lausa häbi oleks võtta nüüd kaamera ja see jäädvustada, ma tunneks ise, et ma olen imelik! Kellega ma neid pilte jagada tahan? Või misjaoks oleks mul seda vaja tulevikus näha? Et lapsele näidata: näe, sa ei häbenenud emmet? Tulge maapeale!
No olgu, ma saan veel aru, et mõni kolmene veel rannas palja tilliga on, aga 5 aastane? Oeh.. ma lausa vahutan siin arvuti taga ja kuigi ma tunnen alati ennast pahasti kui ma konkreetse vihalaengu kellegi pihta maha valan, sest tegelikult võib olla ka muid tagamaid ja sada vabandust, Miks ei ole tal ujukaid, ujumismässut, body.. seljas. Aga ma olen nii kriitiline tänapäeva maailma vastu, et kohe võdisema ajab. Olgu see laps mis tahes vanuses.. noku ja tussu on need mis nad on ja karvkatte puudumine ei tee neist midagi muud vaid ongi ju kõik selgemini näha. 
Kas te teate ka kui palju on lastepilastajaid? Kui palju on põõsas pihkupeksjaid kui koolilapsed hommikul kooli lähevad? Mis seal siis nii teisiti on, et rannas oled palja lapsega? Kaitse oma last sellise alanduse ja vahtijate eest. Ka minul endal oli naljakas olla seal rannas kui paljas poiss minu lapsega mängida tahtis.. no kuidas ma vahin neid kui tekib tunne nagu kõik vaataks mind nagu tillivahtijat. 
Ma ei arva, et te emad kes seda teete olete mingid napakad või niisama lollid. Ausalt, käsi südamel võin lubada, et ma tean teie armastust oma laste vastu.. või aiman seda. Kõik me jumaldame oma põnne, aga me ei märka ohte seal kus need salaja peituda võivad. Nii lihtsad asjad ei karga kohe pähegi kui aus olla. Ja ma pole tulivihane teie peale vaid nende väärakate peale kes lapsi suudavad vaadata nii nagu.. OEH, RÕVE HAKKAB KOHE!!!!!

Saadan teile kallistused ja vabandused kui nüüd kellegi tundeid riivasin või oma jutuga liiga tegin. Aga mu blogi ongi põhimõttega mitte kaarutada vaid olla otsekohene ja noh.. häbi on ka siin vahel riielda või õiendada, kuid ise ma ju selle tee valisin. :)


Kommentaarid

 1. Mina olen jälle üks nendest, kes ei mõista miks sellist asja nii tulihingeliselt vihata. See on täpselt üks nendest teemadest, kus tee ise kuidas sina õigeks arvad, aga las teised teevad ka nii nagu nendel parem on.
  Minu lapsel on küll alati ujumismähe või niisama püksid jalas avalikus rannas, aga samas ma ei vaata viltu kui väikesed lapsed ka paljalt seal jooksevad. See kui mõni pedofiil kuskil põõsas passib, selle vastu ei saa ma paraku midagi teha. Mul ei tule ausalt öeldes seda mõttessegi randa minnes. Kuigi tõsi ta on, et juba 4-5 aastane võiks avalikus rannas siiski ujumisriideid kanda. Sellised 1-2 aastased olgu kuidas tahavad.
  Mis puutub alasti piltide panemisest Internetti, siis seda tõesti pole vaja. Ometi aga on mul küll enda lapsest ka paljaid pilte, sest ma ei leia, et seal oleks midagi halba, kui laps koduaias paljalt basseinis mängib ja ma seda kõike jäädvustada tahan, siis ma ei hakka aga lõikama pilte alt poolt vööd ära. Kuid jah, need pildid jäävad vaid minu kätte, mitte laiale maailmale.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. No arvamus on arvamus.. kas ma vihkan... ei vihane olen nende peale kes julgevad last vale pilguga vaadata ja on tekitanud minus tunde, et kui ma paljast last mõtlikult vaatama jään, siis mõni arvab midaiganes.
   Minu jaoks võib laps ju oma hoovis ringi joosta paljalt nii kuis hing ihkab.. ja tõesti.. see väike kuni kolmene on igatepidi nii armas, et no ma ei tea.. kas ongi võimalik vaadata teda viltu, kuid kui me ereneme nutimaailmaga koos, siis võiks areneda ka muude põhimõtetega koos, sest tõesti.. vb keegi teeb mitte tahtliku pildi kus jääb ka sinu laps nt alla paremasse nurka ja siis leiab kunagi kui vale aeg käes mõni koolikaaslane selle. Kui lapsed juba koolis üksteist peksavad, riideid lõhuvad ja muudmoodi alandavad, siis jääb vaid arvata mis sinu pisitilli pildiga tehakse. Minu seisukoht on olla igas olukorras kaitsvas seisukohas.. parem karda, siis pole mida kahetseda.

   Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.