Nii, aga kuidas kaaluga lood on


Mis ma ikka kosta oskan.. jumal tänatud, et ma pole seda rumalat masinat siia koju ostnud. :D Seega ma ei saa kaalunumbrit kirja panna, küll aga rääkida mida olen teinud ja mida tunnen.
Nt käisin ma eile rattaga uhamas. Seda küll tänu oma emale kes on juba hingest sportlik, ning ta tegi haledat nägu külla tulles, et ma pean ka minema. Okei siis. Mees käib ka iga õhtu trennis (ta väidab vähemalt) :D, ega ma siis kehvem olla saa. Praegu hoian ma südames pöidlaid, et ma saaksin AQVAsse tööle, hoidke teie ka. ;) Siis on jõusaal peale tööd garanteeritud+ ujumine. Igastahes annan ma endast parima, et teid motiveerida ja ennast takka sundida. Samas tahan ma ka teile ühel hetkel tulemusi näidata ja siis juba täie uhkusega. 
Täna, kohe varsti, hakkan ma muna endale praadima. Siis nuputan välja mis mehele süüa teha ja teen lapsele söögi valmis ajaks mil ta üles ärkab, ta on ju oma lasteaiapäevast nii väsinud. No ja kui ma oma muna nahka pistan, siis ei tohiks muret olla sellega, et ma ka tahan mehe toidust lisa. :P Ma unistan suurelt eksole? 
Kas teate kui igav on kodus olla kui telekat ei ole? Laps magab ja ainuke sõber on see klahvidega lamedik siin minu põlvedel. No ja siis teie kes te vaikides mu jutu läbi loete ja ma kujutan ette, et maailm on minuga (tegelikult olen üksi köögis, vahin helendavat ekraani ja laps magab oma voodis magusat und, ma olen üksi). Olgu.. tunnistan, olen ikka täitsa lolliks läinud vist ja põhimõtteliselt võiks ma meie elutoas ju kõhulihaseid vohmida.. mitte kohvi rüübata, aga ma luban, et teen seda- arvatavasti siis kui poja tõuseb. No ja siis tahan ma mehele üllatuse teha.. kuna oleme jälle kaugeks jäänud, sest naine on jälle ajudega veenusel... või siis teel päikese poole ja juba nats kõrbenud, siis vaja ju kuidagi side taastada. Oh kui palju sõlmi on ikka sidemes tekkinud selle vähese ajaga, aga loodan, et olen piisavalt kõvasti need otsad omavahel kokku sõlminud ega pea hiljem kahetsema. Õhtul saan ka ehk taas oma kaherattalise ratsu selga hüpata ja mõnikümmend kilomeetrit maha vändata. Siis suudan andestada suhkru oma kohvis, sest ilma selleta oleks kohv minule kui solk. Aga kaunist päeva.. jõudu ja jaksu ning pöidlad pihku, et see paganama laiskuseuss mu tagumikku jälle nii raskeks ei teeks, et see mõne tooli külge jälle kinni jääb ja ootab kusagilt "kõrgemate jõudude poolt" kaalulangust saada. ;)

Tahad tõesti tõhusalt kaalu langetada? Kliki siia ja liitu- telli ka endale kas toitumis-, treening- või toitumis ja treeningkava ;) usu, sa ei kahetse!
http://fitlap.ee/amember/aff/go/kristelkybarsepp

Kommentaarid

  1. Anonüümne28 august, 2015

    Su blogi oleks palju, palju lihtsam lugeda, kui vahel ei oleks neid sind tutvustavaid kastikesi. Kas sa seda kudiagi külje peale ei saaks tõsta?

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.