Mitte planeeritud laps ei ole vähem armastatud


Paljud on uurinud seda, et kuidas mõjutas minu hirm last saada, minu emaarmastust ja last ennast. Kui ma aus olen, siis ma ei tea kas see võis üks põhjus olla miks depressiooni langesin, et alguses kahtlesin ja vale otsuse tegin. Õnneks küll muutsin otsust ja valisin ikka õnne. Last ma ei usu, et kõik see jama mõjutas, sest nii suurepärast last nagu Markus ei oska ette ka kujutada.
Ma ei saa öelda, et ma oma last seepärast vähem armastaks, et ta ei olnud planeeritud. Ta oli suurepärane kangelane tulles meie ellu ja on seda siiani olles meie eludes. Markus on õnnelikuks teinud nii paljusi ja aina õnnelikumaks ta meid muudab. Tragi ja asjalik nagu ta on.. hetkel toimetab asjalikult õues ringi ja naudib kaunist ilma. Ma tahan, et ta teaks kui väga tema emme ja issi teda armastavad.. hoolimata sellest, et aeg ajalt oleme me kurjad ja pahurad või tüdinenud ja ei leia tema väikeste rõõmude jaoks aega. Mõelda vaid, et ta ju pakub sulle oma kausist kommi, kui sinna on jäänud vaid 1 ja viimane, aga sina käsid kausi lauale panna ja sellega mite vehkida. Ta toob sulle rahakoti kust pooled kaardid välja pudenevad ja aitähi asemel me hoopis riidleme, et emme asju ei tohi võtta. Tegelikult on lapse teod ja püüdlused ju naiivselt heatahtlikud ja positiivsed. Laps on kuld.. puhtaist puhtaim ja kaunimast kaunim. Laps on sinu elu tõde ja saavutuste algus, keegi keda hoida ja keegi keda kaitsta. Laps paneb sind püüdma ja püüdlema sinna kus on parem ja mis muudab lapse elu paremaks.
Kindlasti ei ole planeerimine ja planeerimata mingi põhjus last kas vähem või rohkem armastada. Last armastad sa tema esimesest liigutusest, hetkest mil temast saab sinu reaalsus ja kaitsealune. Last jumaldama hakkad sa esimesest silmapilgust ja see muudab sinu elu totaalselt. Viga on last mitte tahta kui sul on kõik olemas, et teda kaitsta ja armastada ning hästi kasvatada. Mina tegin suure vea ja see kummitab mind siiani, ma armastan oma last maailmas kõige enam. Ma jumaldan oma poega ja jumaldan oma meest, armastan oma kodu ja autot millega sõidame. Olen igati õnnelik ja rahul ning kindlasti ei armastaks ma kunagi tulevikus sündivat last seepärast rohkem, et me tema planeerime. Lapsed on võrdsed ja kuna ma armastan oma poja nii palju, et rohkem pole võimalik kedagi armastada, siis olen kindel, et tuleviku last armastan ma täpselt sama palju.. ei rohkem ega vähem ja minu armastust jagub kenasti kõigi kolme jaoks.. Praegu armastan ma oma kahte meesterahvast üle kõige siin ilmas. ;)

Kommentaarid

  1. Ka mina ei planeerinud last ja kõik oli ootamatu , armastame teda ikka tohutult!
    Lapsed suudavadki muuta meie elu ja ei näe seda teisiti.
    Ei loe see kas planeerisite või ei , laps on laps! :)
    Temast kiirgab armastust meie südametesse igas päevas ja meie oleme rohkem kokku hoidvad ja hoolivamad just kuna me oleme üks pere . :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.