Meil on uus pereliige

Tegelikult on vähese ajaga väga palju juhtuda jõudnud, aga ma alustan juttu esimesest asjast. Nt sellest, et esmaspäeval rääkis Maanus mulle ühest mõttest, millele ma küll kaasa elasin, aga mida ma tõsiselt ei võtnud. Mida päevad edasi seda rohkem ta mulle näitas ja tutvustas oma mõtet ja tekkis kahtlus, et vb mõtlebki tõsiselt, aga samas kuidagi nii ebareaalne, et jäi ikkagi kusagile kuklasse kõlama. Kolmapäeval saatis ta mulle sõnumi, et uuritud ja välja vaadatud ning reedel toome ära. No vabsjee.. ma ei saanud aru ja pea läks sassi, sest ma polnud nii süvenenud sellesse, sest nii palju oli muudkui teha ja arst koputas ka pähe mulle igasuguseid mõtteid ja keeldusi. Nojah.. igastahes ootasime me siis reedet, et uuele pereliikmele järgi minna, aga selleks oli vaja sõita Võrru. No kõigest paarsada kilomeerit rooli väänata ilusa päikesepaistelise ilmaga, aga ka siis mõtlesin, et eks vaatab, vb tuleme ikkagi tühjade käte ja aurava peaga tagasi. Kõigepealt läksime aga Rakverre, et Maanusele Würthist tööpüksid osta ja siis suundusime edasi Võru poole. Mida lähemale me jõudsime, seda kiiremini hakkas mu süda puperdama ja reaalsus hakkas kohale jõudma. Me toomegi ära oma kallikese.. USKUMATU!!!!
Lõpuks olime me Võrus ja ootasime.. ning siis ta tuli.. meie uus pereliige, ilus, armas, truu ja fantastiline! Sai vaadatud ja katsutud ning uuritud ja küsitud, et kas kõik on ikka korras ja nii kuis peab, et kas paberid on olemas ja kas ka tingida saab.. sai, mitte palju, aga asi seegi. Ning kui kaup tehtud ja paberid aetud, siiiiiis olimegi temaga kodu poole lõpuks teel. Ning tagasi sõites.. ikka kadedalt taha peeglisse kiigates, mees istus ise meie vana auto rooli ja mina sain kätte meie uue BMW rooli, tunnetada jõudu ja kuulata häält. Ma olin nagu kass kes suurema kassi nurrumise saatel ise ka nurru lüüa oleks tahtnud. Värinad on siiani sees, sest oi.. me oleme oma pereliikmega väga rahu, laps on samuti vaimustuses ja ka tehniline kontroll on edukalt läbitud. Seega, nüüd naudime vaid sõitu ja muud kaasnevat mõnu!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.