Kasuta oma pead ja lõpeta teiste järgi matkimine


Raske on ennast kokku võtta ja tunnistada, et teistelt nõu küsimine on seepärast, et oma pea nii hästi ei noki. Paraku peaks ikka ise aja võtma ja oma peas kõik välja mõtlema, et mida ja kuidas me tahame. Nt täna käisin proovipäeval ja see oli ülimalt raske, kohe tekkis tahtmine mehele helistada j küsida, et kas jään või tulen ära, aga õnneks jäi telefon koju. Ma tean, et mees oleks kohe öelnud, et tule ära ja siis oleks ma kergendatult ohanud ja koju tulnud, aga mitte seepärast, et ma ise nii arvasin vaid seepärast, et ma kartsin ise viga teha. Kuid paar tundi hiljem ma siiski tulin koju ära ja nüüd olen ka läbi mõelnud ja otsuse teinud, et ma siiski pole selle töö jaoks. Kui ma annan endast 100% tähendab see ju kõike ja koju ei jäägi muud kui kaltsuvaip voodis. Ma ei tea kuidas suudaks minu emotsionaalne pool Imastu koolkodus vastu pidada, aga usun, et ei suudaks oma last vaadatagi ja peaks juba teda ka nats puudega lapseks. 
Kõik need järeldused tegin ma ise, kuid see ei tähenda, et nõu üldse pärida ei või. Kõigepealt ketra kõik oma peas läbi ja siis küsi nõu kui juba ise vastuse oled peas välja mõelnud. Nii näed sa oma otsust ka läbi teise silmade ja vb annab julgustust või veelgi mõtlemisainet. Oleme ju kokkuvõttes kõik terved ja tugevad isiksused ja suudame ise enda eest otsustada. Me ei vaja abi.. abi vajavad need Imastus olevad lapsed ja muud kliendid seal. Ma olen täiskasvanu ja käitun vastavalt. Ma suunan oma pilgu tulevikku ja nüüd ka tean tänu uuele kogemusele mida ma ootan ja tahan. Seega hea oli, et ma kohe mehe soovitust ei kuulanud kui ta arvas, et mul pole mõtet üldse sinna minna, aga oli. Minu jalad on maas ja selg sirge. Ma olen uhke oma lapse, mehe ja kodu üle, ma olen uhke iseenda üle. Maailm on ilus paik.. tehke silmad lahti, avage oma meeled ja lääge jalad kindlalt pinnasesse.. uskuge.. te ei kuku selle tõttu ümber.. teist enditest saavad kindlad ja kaitsvad müürid oma peredele. See, et mina naine olen ei tähenda, et minu mees kes on olnud meie pere müür ei võiks vahel koost laguneda ja minult tuge otsida. Kui ma ise ei tunnista oma võimeid ja tugevusi, siis kuidas saan ma aidata tema kivid taas paika laduda?

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.