Kallid lugejad, nüüd vajan mina Teie abi

Otsustasin rangelt, et võtan täna oma kaalu no nii tõsiselt kui tõsiselt käsile. Eks ma pean ka ühe pikiinivooru tegema nagu kõik teevad, et teada saada kui vaal ma ikkagi olen. Ja kui ma olen oma kilo patja välja nutnud, siis ülejäänud ma sooviks ära põletada. Ning siin ongi see koht kus ma abi vajan.

Ma ei saa öelda, et ma ei tea mida ma sööma peas või kui palju.. Fitlap on selles osas ikka väga palju abiks olnud, kuid ma tunnen, et kui oled üksi, siis on nii raske ilma mingi toeta sinna sihtpunkti jõuda kuhu tahaks. Alati on mõni mäda redelipulk ja taas kolisen ma alla tagasi. Tahaks vahel, et keegi võtaks mul käest ja ütleks, et LÄHME! Et keegi annaks piitsaga takka, et tee trenni nüüd pliks, sa tahad ju saada oma figurit tagasi. Jaaa ma tahan oma figuuri tagasi saada, aga see hea ja paha mina ei saa kuidagi niimoodi läbi, et üksteisele toeks olla. Ma leian ikka mingi lolli vabanduse, et näe.. vat täna ma söön ikkagi saia, sest mul pole midagi muud, mu mees sööb ainult saia noh ja ma ei hakka ju hommikul endale täisteraviljadest putru keetma..
Tegelikult peaks ma ju võtma sihi ja sinna sõduri kindlameelsusega vantsima, teadma, et taha ei vaadata ja enne seisma ei jääda kui oled kohal. Aga mina ikka istun ja piilun tagasi ja siis leian, et oh! ma polegi nii paks ju.. aga siis jälle homne päev näitab, et pekkidega kaunistatud mina ikka pole nii kena ja oh kuidas tahaks jalaga tagumenti saada, et liiguta siis ennast.. tahan ma aitan sind, sa oled tubli, esimesed sammud on tehtud, proovi endale kindlaks jääda. Oi kui hea ergutustüdruk ma ikse oleks! :D Aga eks need olegi jutuga head kes tegudega ise sinna kunagi ei jõua kuhu püüavad või teisi innustavad minema. 
Ma mõtlesin ja mõtlesin, et ma pean hakkama vb, et kas pilte või videoid oma trennipäevadest üles panema, et saaks öelda: TUBLI! Siis olen ma ka teie valvsa pilgu all ja kui ma nüüd teid ka alt sellea vean, siis olen ma küll paras sitahäda, sest kui ma ise ei suuda, siis häbitunne võiks ikka sundida? Või mis?
Kas ma leian siit kaasaelajaid? Neid kes jalaga takka innustaks ja vahel niisama käe ulataks kui ma olen viimse piisani ennast tühjaks pressinud? Kas ma leian siit mõne sõbra juurde kellel on minuga sama eesmärk ja me saame üheskoos sinna sõudma hakata? Kas keegi võiks olla minu pimedal teel majakaks, et mu siht silmist ei kaoks?
Ma tänan teid kallid lugejad ja jään lootma, et siirad vastused tulevad ja annavad hagu. ;) 

Kommentaarid

 1. Mina olen igal juhul sulle toeks ja kui tahad, siis oskan karm ka olla :) Sügisest hakkan isegi end trenni piitsutama ja koos on alati parem trenni teha kui üksi :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Karm olemise kohta ma ei tea, aga toeks usun ma küll, et oled. :) Seda oled sa niisama ka. ;)

   Kustuta
 2. Anonüümne24 august, 2015

  Seda postitust polegi veel Perekoolis reklaaminud? :D
  Tee ruttu, ega enne keegi su saastblogi ei loe ju.
  Hale oled lihtsalt....

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Sullegi kaunist päev, kuri saastblogi lugeja.

   Kustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

   Kustuta
 3. Tegelesin kunagi sama probleemiga. Panin ka paar aastat oma ponnistusi kirja ja lisasin pisut nõuandeid jm. loba juurde. Kui huvitab, vaata: https://monikamotted.wordpress.com/. Äkki lohutab või on pisut toeks:)

  VastaKustuta
 4. Ma hakkasin eelmisel nädalal end lõpuks rohkem liigutama. Ega see "plõks" peabki ära käima, et treeningutest asja saaks. Sest vabanduse leiab alati. Hiljuti tahtis üks tuttav minult kavasid saada, selle trenni kohta, mida teen. Kui ta need kätte sai, siis hakkas sealt ainult üks hala ja ving tulema, kuidas ta ei saa seda ja toda teha, sest küll on siit ja küll on sealt valus. Selle peale käratasingi, et mida ta siis ootas?! See ei saagi kerge teekond olema, aga see on üks kõige paremaid ja tänuväärsemaid asju, mida saad enda kehale teha.

  VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.