Kainestav laks vastu vahtimist


Käisin paar päeva tagasi reumatoloogi juures, käin seal ju regulaarselt juba pikemat aega, sest mul on alaseljapõletik ja põlvedesse hakkas suurenenud kehakaalu tõttu vesi kogunema. Kuigi ma sain ravi, siis usun, et parimaks abimeheks oli siiski Fitlap.ee oma toitumis ja treeningkavaga. Olen rahul, sest kehakaal hakkas langema ja pärast nelja korda kui oli vett välja võetud ja süsti tehtud mul enam vesi põlvedesse tagasi ei tulnud. Kuid alaseljapõletik jäi ja trenn jäi soiku.. kahjuks. Toitun siiani võimalikult tervislikult ja nädalavahetuseti luban patustada siis endal. 
Siiani olen tubli olnud ja kuigi kaaluda veel ei taha, siis tulemus on riiete pealt näha. Seega positiivses suunas justkui rühkinud. Vahepeal sattusin aga haiglasse, miks, sest seljast hakkas pihta selline valu mis kiirgus kaela välja nii, et ma ei saanud kõndida korralikult, istuda ja pikali olemisest võisin püsti magades und vaid näha. Kurb, aga nii oli, ning ükski arst ei teadnud, et milles asi võiks olla, ma küll mainisin, et on alaseljapõletik, aga nemad pakkusid lihaspingeid või närvidest tingitud valu. Nii see ei olnud ja valu allikaks oli hoopis minu selg. Seega alustasin ma ravi, kuid arst ütles, et ühed tabletid on ohtlikud juhul kui last planeerida ja see tuleb kaugemasse tulevikku vastasel korral lükata. Ja see oligi valus laks vastu vahtimist, sest kuigi me ei planeerinud, siis oli peas ikkagi mõte olemas, et tahame ju teist titat ka. Paraku põrutas arst ikka korralikult ja jalad mitte ei vajunud maha vaid kivistusid lausa betooni.
Kaunist päeva ja hoidke oma tervist! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.