Ja VAT olengi uhke oma venitusarmide üle


Sugulane küsis minul ükspäev, et kuidas ma kõigest hoolimata julgen päevitusi kanda, see ei olnud pahatahtlik küsimus vaid küsimus, et iseennest ka julgustada. Aga mida mina vastasin siis talle?
Mida on mul häbeneda.. olen ematiiger ja iga triip on auga välja teenitud, uhkus ja rõõm, sest mul on ilus, terve, tark ja andekas laps. See näitab, et olen julge ja enesekindel naine ja mitte ainult seda vaid ka uhke ema. Ma ei varja seda, sest ma ei varja ka oma last. Minu triibud on ilusad ja nagu naba ei ole mingi kole auk mu kõhul ei ole ka triibud mingi sigrimigri mu kehal. Ma austan naisi kes uhkelt neid näitavad ja ausalt! Ma vaatan neid siira kiitusega.
Ma olin ju suur ja paks rase.. paks olen ma siiamaani, aga ma olen ema, ma sain need triibud kui mu keha kandis enda seest teist väikest inimest. Minu sees toimus sõtkumine ja nügimine, kasvamine. Mul olid isud ja hädad, magamata ööd ja metsik vetsuralli pidevalt.. iga triip mu kehal räägib oma loo selle kohta. Vb vaatavad viltu meie pihta lapsetud naised, aga mis meil neist? Nendel pole kodus sellist õnne nagu on meil, neil ei ole last kes armastab sind koos sinu triipude, ülekilode ja halbade tujudega. Neil ole väikseid käsi mis sinu kaela ümbert kinni võtavad, suud mis rõõmust su jutu peale naerab ja silmi mis vaatavad oma ema nii suure armastuse ja austusega nagu seda teevad meie lapsed. Kui sa häbened oma triipe, siis häbened ka oma kõige kallimat vara siin maailmas ja kuigi jah.. triibud muudavad meid vähe kohmetumaks ja vb panevadki rohkem teiste arvamusele mõtlema, aga siiski on see palk emaks olemise eest.. selle eest, et me saime lapse.. vb on see mõne jaoks tasu mida ta pidi õnne eest maksma, aga mis sulle tähtsam on? Nahk su kehal või laps su kõrval? Võta nüüd ennast kokku.. kisu oma triibud nähtavale ja näite neile naistele- kes ON tõeline naine.. EMA!!!

Aitäh Liis inspiratsiooni eest. ;)

Kommentaarid

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.