Ela nagu viimse päeva liblikas!

Kui sa tunned, et no täna ei ole kuidagi sinu päev, siis proovi minu meetodit.

Mina mõtlen alati, et see on viimane päev.. ma ei jõua enam kaalu langetada, uut kleiti osta, maja saada ja kui ma midagi ise ei tee, siis möödub see viimane päev üksi nurgas konutades. Seega tuleb tegutseda energiaga, minna ja vaadata seda mida vaadata oled tahtnud, katsuda seda mida katsuda oled ihanud, naerda nii valjusti ja südamest, et pisarad kisub silma. Kallista oma pereliikmeid nagu teeksid seda viimast korda.. nii, et see oleks mälestus sinust. See on jube küll nii mõelda, aga sa elad päeva kohe teisest vaatenurgast. Ja tuju läheb ka paremaks, usu!
Nt kui ma halva tujuga magama lähen, siis tahan ma alati hommikul vara ärgata, sest siis algab taas minu viimane päev. Ma tahan nähe sooja päikesetõusu, kuulda kuidas linnud toimetama hakkavad, kuidas linn ärkab. Panna kohvi kannu tõmbama ja nautida kaunist päikest, vahel vihma, vahel lund või lörtsi, lehtede sadu ja iseenda seltsi. Tuleb mõelda, et sa ei taha ju surra korts kahe kulmu vahel ja suu pahupidi peas, halb mulje mille oled teistele jätnud ja tujud mille oled ära rikkunud!


Kommentaarid

 1. Väga tore postitus, tekitas kohe hea tuju :)

  http://lizetttee.blogspot.com/

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Seda on suurim rõõm lugeda.. sinu blogi samuti. ;)

   Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.